Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Azt hiszem, beleszerettem a szeretőmbe. Lassan egy éve, hogy összejárunk, de ezek csak futó találkozások, pár óra az egész. Eddig tökéletes volt így, de az utóbbi pár napban, hogy nála tudtam maradni éjszakára is elkezdtem még mélyebb érzéseket táplálni iránta. Pedig az elején megbeszéltük, hogy csak szeretők leszünk, mert nem akarja elhagyni a férjét és eddig jó is volt így, de én úgy érzem, hogy több akarok lenni, mint szerető, csak az a baj, hogy majdnem 20 év van köztünk és szerintem a szüleim elleneznék ezt a kapcsolatot. Nem tudom, mit csináljak, várjak még egy kicsit, hátha elmúlik ez az érzés és visszaáll minden a régi rendre?2011. júl. 30. 19:32
1/4 anonim válasza:
Én paprikáskrumplit kérek utána meg egy kis szilvásbukta is jöhet 3liter sörrel
2/4 anonim válasza:
Ha tényleg beleszerettél és van elég bátorságod belemenni egy ilyen kapcsolat kockázataiba ( amit nagyon át kell gondolnod), akkor próbáld elérni azt, hogy ő is belédszeressen. Ha pedig úgy gondolod, nincs értelme, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot, bár szerintem megér egy próbát!
3/4 A kérdező kommentje:
Megszakítani semmi esetre sem szeretném vele a kapcsolatot, mert nagyon jó vele, de olyan hirtelen változtak meg az érzésem, hogy most nem tudom mi legyen. :S
2011. júl. 30. 19:38
4/4 anonim válasza:
Szerintem ne bonyolódj bele jobban. 20 év az sok! Ha szexről van szó, akkor nem, de az élet egyéb területein általában igen. Szeretői státuszból meg feljebb lépni, nem mindig nyerő. Úgyh szerintem lépj le, amíg nem késő. A magad érdekében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!