Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek meg bocsájtsak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg bocsájtsak neki?

Figyelt kérdés
Meg csalt a barátom egy másik lánnyal smárolt meg a csaj verte a faszát. Be volt baszva tudja ,hogy ez nem mentség ,de nagyon megbánta mert nem tudott semmit magáról .Én tudom hogy nem tenne ilyet józanul.Azt mondta szeret és vissza fordítaná az időt ha lehetne .. Én nagyon szeretem .de meg tenné ezt még egyszer ha meg bocsájtanék neki?
2011. júl. 29. 23:39
 1/5 Inkog Nito ***** válasza:
Hát ha tényleg teljesen részeg volt onnantól már nem sokat lehet csinálni...Add meg neki szerintem az esélyt és ígértesd meg vele hogy mégegyszer így nem rúgjon be és ha előfordul akkor bájbáj
2011. júl. 29. 23:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Velem is ilyesmi történt!Az én párom lefeküdt egy lánnyal, h a mai napig nem emlékszik rá, mert gyógyszerre ivott!megbocsájtottam neki és azóta nem csinál ilyet és boldogok vagyunk!szerintem bocsáss meg neki, de azért vigyázz
2011. júl. 29. 23:47
 3/5 anonim válasza:
Szerintem ha szereted és ő is megbánta. .pláne ha bevolt rúgva. szerintem megérdemel mégegy esélyt :):)
2011. júl. 30. 00:27
 4/5 anonim ***** válasza:
én biztos nem adnék neki még 1 esélyt! ha egyszer megtörtént 2.jára is megfogja tenni
2011. júl. 30. 00:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Én sem adnék neki esélyt.Egyszerűen nem tudnék megbocsájtani. De hát te tudod.
2011. aug. 3. 22:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!