Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki adjon tanácsot mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki adjon tanácsot mit tegyek?

Figyelt kérdés

21 éves fiú vagyok másfél éve van 1 párkapcsolatom

barátnőm nem nagyon barátkozós típus összesen 1 barátnője van

pár napja 1 buliban voltunk így 3an és mikor barátnőm nem volt ott kikezdett velem az ő barátnője megakart csókolni tapizott meg hasonlók én leráztam magamról

most nem tudom h elmondjam-e a barátnőmnek

a legnagyobb baj ha elmondom akkor ők 2en össze fognak veszni

és onnantól a barátnőm éjjel nappal velem akarna lenni eddig is csak akkor tudtam találkozni a barátaimmal mikor ők 2en is találkoztak ha ők nem találkoznának én sem nagyon tudnék a barátaimmal lenni

szerintetek mit csináljak? elmondjam? vagy inkább hallgassak?

Vicces emberkék hozzászólására nincs szükségem köszönöm

2011. júl. 28. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Nézd, nyilvánvaló, hogy ez a barátnő nem is igazi barátnő. Egy álnok embert miért jó a barátnőd mellett tartani?
2011. júl. 28. 17:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Természetesen mond el a barátnődnek legyél hozzá őszinte! Az a mondatod nemigazán tetszett hogy ha "összevesznének ők ketten akkor veled lenne éjjel nappal" az miért baj? nem szeretsz vele lenni? Láttam írtad hogy akkor a barátaiddal nem tudsz talizni vidd őt is. Ha nem akarod akkor ezt is meglehet beszélni! A kapcsolat lényege az őszinteség!
2011. júl. 28. 17:37
 3/9 A kérdező kommentje:

lehet h kicsit önző vagyok de ha ők nem találkoznak én sem tudok barátaimmal lenni

tudnék vele erről beszélni és nem is lenne vele gondja de én nem szeretném azt h itthon üljön míg én elmegyek sörözgetni rosszul érezném magam tőle

1 kan muriba meg már csak nem viszem el mikor senki nem hoz nőt

gondolkoztam már azon is h szerzek neki barátnőket de hogy?

2011. júl. 28. 17:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt a barátnőszerzést felejtsd el, mert még rosszul sül el.
2011. júl. 28. 17:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint együtt éltek már ugye?
2011. júl. 28. 17:52
 6/9 A kérdező kommentje:
igen kb fél éve költöztünk össze
2011. júl. 28. 17:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Értem akkor tényleg nehéz helyzetben vagy! És a barátaidnak nincsenek barátnői esetleg azt csinálhatnád a barátaiddal és az ő barátnőivel valami programot kitalálni és akkor hátha összebarátkozik valakivel a barátnőd!
2011. júl. 28. 18:02
 8/9 A kérdező kommentje:

régebben próbáltunk már közös programokat de nem mutattak túl nagy érdeklődést egymás felé

hárman voltunk akkor fiuk (mi nagyon elvoltunk) és a barátnőink de mikor haza értünk beszéltünk telefonon és mind 3 lány azt mondta a saját barátjának h nem volt túl jó

azóta nem erőltetünk ilyeneket

2011. júl. 28. 18:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne mond el... A csaj lehet részeg volt és ennyi nem történt semmi... ha annyira lelki ismeret furdalása lesz elmondja
2011. júl. 28. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!