Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki adjon tanácsot mit tegyek?
21 éves fiú vagyok másfél éve van 1 párkapcsolatom
barátnőm nem nagyon barátkozós típus összesen 1 barátnője van
pár napja 1 buliban voltunk így 3an és mikor barátnőm nem volt ott kikezdett velem az ő barátnője megakart csókolni tapizott meg hasonlók én leráztam magamról
most nem tudom h elmondjam-e a barátnőmnek
a legnagyobb baj ha elmondom akkor ők 2en össze fognak veszni
és onnantól a barátnőm éjjel nappal velem akarna lenni eddig is csak akkor tudtam találkozni a barátaimmal mikor ők 2en is találkoztak ha ők nem találkoznának én sem nagyon tudnék a barátaimmal lenni
szerintetek mit csináljak? elmondjam? vagy inkább hallgassak?
Vicces emberkék hozzászólására nincs szükségem köszönöm
lehet h kicsit önző vagyok de ha ők nem találkoznak én sem tudok barátaimmal lenni
tudnék vele erről beszélni és nem is lenne vele gondja de én nem szeretném azt h itthon üljön míg én elmegyek sörözgetni rosszul érezném magam tőle
1 kan muriba meg már csak nem viszem el mikor senki nem hoz nőt
gondolkoztam már azon is h szerzek neki barátnőket de hogy?
régebben próbáltunk már közös programokat de nem mutattak túl nagy érdeklődést egymás felé
hárman voltunk akkor fiuk (mi nagyon elvoltunk) és a barátnőink de mikor haza értünk beszéltünk telefonon és mind 3 lány azt mondta a saját barátjának h nem volt túl jó
azóta nem erőltetünk ilyeneket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!