Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszatér még hozzám?
Nőböl van. Ha megdugathatja magát ezer kannal akkor miért jönne vissza hozzád? Majd mint a gyk-s csajok többsége nemsokár összejön egy 40 éves pasival, majd miután kiábrándult belőle elsírja a válladon a bánatát aztán meg összejön egy focicsapattal.
Szerintem próbáld meg elfelejteni, mindenképpen jobban jársz vele. Nagyjából hasonló szituban voltam, egy évet vártam a lányra, de ezidő alatt kb két focicsapat ment keresztül rajta, folytatása meg nem lett a történetnek soha.
Az is lehet hogy csak pillanatnyi fellángolás a kinézete miatt,az is lehet hogy megunt téged.De te ismered őtet,te tudhatod mennyire volt nagy a szerelem....
Ha igazán szeretett volna nem szakitott volna,és ha 1 hét eltelt,és csak jelét se adta annak h hiányzol neki v iesmi..akk sajnálom de nem hiszem h még vissza kapod
És egyébként meg te jobbat érdemelsz,mert ha most szakitott 1 másikér vld,akk ha kibékültök megint megteszi...
17/L
Hozzáteszem hogy az első picit durván fogalmazott,ám igaza van,vannak akik olyanok,csak te tudhatod mien az exed...
Ha megéri h várj akk várj,ha meg nem akk nem
11:08 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!