Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Továbblépjek, vagy még van esély arra, hogy visszatér hozzám? (kicsit hosszú)
Nos... volt párom, előző hét előtt szünetet kért csütörtökön, mert aztmondta hogy nem érzi azt amit régen, meg ilyesmi. Én megadtam neki. Következő hét hétfőjén, megláttuk egymást a suliban, demég köszönni se köszönt. Délután írta a jóhaverja, hogy megkérdezte tőle, hogy szakítani akar-e velem. És a válasza az volt, hogy igen. De nekem nem mondta, semmit sem mondott, még egy köszönést se kaptam. Este neten ráírtam, és szakítottam vele. Azt mondta hogy nemtudta, hogy hogy mondja el meg ilyenek... =/ Oké.. Én elég rosszul éreztem magam, voltak bennem felmerülő kérdések. Iskolában is észrevették hogy nincs velem valami rendben és a volt páromnmal sem, és egy nagyon jó és lelkizős tanár megkérdezte hogy mi a baj. Elmondtam neki, azt mondta hogy segít nekünk megbeszélni. Erre a volt párom, eléggé feldühödött, következő szünetben jött hozzám nagy szájjal, majdnem leharapta a fejem, hogy mit uszítom rá a tanárokat. Megvártam suli után, és félrehívtam, megkérdeztem hogy miért jutott idáig és hogy hogy, stb. A válasza az volt, hogy mert nem látott kihívást a kapcsolatban már. Hát ez elég rosszul esett... Délután édesanyja is leszidott neten keresztül. Hogy miért uszítom a fiára a tanárokat, stb. Következő nap, kiderült egy-két háttérbeli ok, a volt páromnál. Elég rossz családi helyzetben vannak, bármikor elvehetik otthonról anyujától államigondozásba, mert nem olyanok a körülmények. Nincs fizetése, nem dolgozik, kevés a pénz stb. És kiderült hogy ez a nincs kihívás a kapcsolatban, egy ürügy volt. Mert szégyenli magát a családi helyzete miatt... És nem merte nekem elmondani. Én nagyon szeretem még mindig őt, és vágyom utána, de nemtudom.. Várjak-e még rá, hogy majd ha jobb lesz a helyzet visszatér az esze, vagy kezdjek valami új kapcsolatot? Ugyanis van már pár jelentkező, de én bizonytalan vagyok jelenleg... És a barátai is azt mondják hogy ő nem ilyen ember, hogy valakit csak úgy eldob ilyen dologért, és hogy a barátait is eltaszítja magától meg minden... Szóval lépjek tovább, vagy van remény a várakozásban?
16/L
ő 17/F
Még várj. Mondjuk nem is értem, hogy juthat eszedbe, hogy másik pasid legyen, ha még őt szereted. Vannak jelentkezők, de azért nem kell összejönni valakivel,hogy legyen valakid, mindegy, hogy ki.
De várj még és próbálj beszélgetni a sráccal, kettesben, hogy neked nem gond a családi háttere, így is szereted, stb.
A továbblépés nem azt jelenti, hogy új pasid lesz, hanem hogy túl vagy az előzőn, nem hiányzik már. Ha nincs párod, akkor is tovább lehet lépni az előző kapcsolaton. (előző kommentelő is én voltam).
Alex
Igen tudom... Csak azt mondják úgy könnyebb felejteni. Bár még én is úgyérzem, hogy várnom kell. Egyébként az 1. kommentelőnek: 17 éves.
Igen, de az a baj, hogy nem mondja el, hogy mi a baja... Mármint előzőleg is félrehívtam beszélgetni, előző hét kedden, és azt mondta hogy nincs semmi baja, miből gondolom? Meg ilyesmi... Szóval nemtudom.. =/ Eesetleg később? Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!