Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek visszatér hozzám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek visszatér hozzám, ha felkeltem benne a régi emlékeket/érzéseket?

Figyelt kérdés

A barátommal 1 év után szakítottunk. én még mindig nagyon szeretem (3 hónapja szakítottunk), és mostanában fura, mert egyre többet néz, amikor ránézek, elkapja a tekintetét, meg volt hogy félszemmel láttam, hogy ahogy néz mosolyog rám. azért lett vége, mert megcsaltam, és azóta nem igazán beszéltünk. ha esetleg írnék neki egy levelet, vagy megszerveznék egy délutánt ahol csak mi vagyunk, a régi helyzetekkel, akkor visszatérne hozzám?

15/L

2011. máj. 20. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
nagyon remélem, hogy nem, mert megcsaltad. ennyi. ha szereted, nem csaltad volna meg.
2011. máj. 20. 16:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze, villants cicit, hátha beugrik neki, hogy jó volt a szex veled tizennégy évesen.
2011. máj. 20. 16:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, de az a kapcsolat már nem lenne az igazi. Túl nagy a sérelme. Én a helyében nem folytatnám.

19/F

2011. máj. 20. 17:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha össze is jönnétek, ugyanaz lenne a vége. Max két hónapot adnék nektek, nem tudna benned megbízni, és igaza is van
2011. máj. 20. 17:04
 5/8 anonim ***** válasza:
hát ha ilyen jeleket ad, akkor valsz még mindig szeret, csak természetesen nem tudta megbocsátani, hogy megcsaltad. ha nagyon nagyon tepersz, és látja, hogy őszintén megbántad és hülye voltál, akkor talán van esély. de ha a sok teperés után is lekoptat, azt is megérdemelnéd.
2011. máj. 20. 17:12
 6/8 A kérdező kommentje:

de azóta változtam. rájöttem, hogy milyen hülye voltam. és nekem csak ő kell. tényleg szerelmes vagyok... ha elmegy mellettem gyorsabban ver a szivem, remeg a gyomrom.. és mindenről ő jut eszembe...

ha ezt tudná változtatna vmit?!:/

2011. máj. 20. 17:12
 7/8 anonim ***** válasza:
mondom, teperj. de azért a ló túlsó oldalára se ess át, ne zaklasd meg ilyenek. csak írd meg neki egy hosszabb levélben, hogy mit érzel, hogy változtál, hogy hülye voltál, és első lépésként ne azt kérd, h jöjjetek össze megint, hanem csak találkozzatok kettesben. írd meg azt is, hogy megérted ha sosem tudna megbocsátani, és írd meg azt is, hogy vállalod, hogy megnyílsz előtte, mert szereted. ha lepattint, akkor sem vesztesz semmit, mert elmondhatod magadról, hogy legalább megpróbáltad.
2011. máj. 20. 17:21
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. máj. 20. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!