Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek visszatér hozzám, ha felkeltem benne a régi emlékeket/érzéseket?
A barátommal 1 év után szakítottunk. én még mindig nagyon szeretem (3 hónapja szakítottunk), és mostanában fura, mert egyre többet néz, amikor ránézek, elkapja a tekintetét, meg volt hogy félszemmel láttam, hogy ahogy néz mosolyog rám. azért lett vége, mert megcsaltam, és azóta nem igazán beszéltünk. ha esetleg írnék neki egy levelet, vagy megszerveznék egy délutánt ahol csak mi vagyunk, a régi helyzetekkel, akkor visszatérne hozzám?
15/L
Elképzelhető, de az a kapcsolat már nem lenne az igazi. Túl nagy a sérelme. Én a helyében nem folytatnám.
19/F
de azóta változtam. rájöttem, hogy milyen hülye voltam. és nekem csak ő kell. tényleg szerelmes vagyok... ha elmegy mellettem gyorsabban ver a szivem, remeg a gyomrom.. és mindenről ő jut eszembe...
ha ezt tudná változtatna vmit?!:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!