Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van rosszkedve? :/

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem őt, ő is engem. 10 hónapja vagyunk együtt.:) Minden nagyon jó köztünk, néha voltak veszekedések, de túl estünk rajtuk:) Féltékenység is van volt. De most olyan rossz kedvében van, és 2 hete nem voltam vele, meg hiányzom neki is, ő is nekem, de péntekre beszéltük most meg, de most mondta nem rég, hogy nem akar mégse feljönni arra a helyre. De miért nem akar? Fogadjam el és ne kérdezzem mikor láthatom? Vagy most mi a baj? Én segíteni akarok neki mert nagyon szeretem őt.

Másnál is van ilyen? Ő az első komoly kapcsolatom és remélem hogy amíg élek vele lehetek:) De mi a baj? Normális választ köszi:)

20/L

2011. júl. 27. 23:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

őt kéne kérdezned hogy miért, mi baj? nem akar látni? haragszik valamiért? stb.

ezeket meg kell beszélni, nem csak ráhagyni hogy ha nem jön akkor nem jön oszt kész. az úgy nem lesz hosszú kapcsolat ha már az ilyen kis dolgokat sem beszélitek meg egymással csak megsértődtök vagy nem tudom. nekem ebből úgy tűnik hogy megsértődhetett valamiért. vagy azért mert nem találkoztál vele 2 hétig. de persze lehet más gond is. kérdezd meg.

2011. júl. 28. 00:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Akar látni, minden rendben köztünk tényleg. Csak mondta, hogy nehéz engem elengednie onnan haza, mert csak pár órát vagyok vele, meg nem rég ott aludtam pár napot nála. Nekem is nehéz őt , de szeretem és hiányzik.$ Kamerán láthatom holnap. Ez segít hogy elviseljem a hiányát, de én akarom őt látni.$
2011. júl. 28. 00:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Gondolom rossz kedve van valami miatt,talán otthoni problémák nyomják a vállát.Velem is volt már ilyen,hogy nem volt kedvem sehova se menni.
2011. júl. 28. 00:56
 14/15 A kérdező kommentje:
De és velem miért nincs kedve találkozni? Jó megértem persze, ha rossz kedve van, de nekem még olyankor is van kedvem őt látni:)
2011. júl. 28. 01:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Szimplán ilyenfajta ember.Ha rossz kedve van magába zárkózik.
2011. júl. 29. 22:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!