Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van rosszkedve? :/

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem őt, ő is engem. 10 hónapja vagyunk együtt.:) Minden nagyon jó köztünk, néha voltak veszekedések, de túl estünk rajtuk:) Féltékenység is van volt. De most olyan rossz kedvében van, és 2 hete nem voltam vele, meg hiányzom neki is, ő is nekem, de péntekre beszéltük most meg, de most mondta nem rég, hogy nem akar mégse feljönni arra a helyre. De miért nem akar? Fogadjam el és ne kérdezzem mikor láthatom? Vagy most mi a baj? Én segíteni akarok neki mert nagyon szeretem őt.

Másnál is van ilyen? Ő az első komoly kapcsolatom és remélem hogy amíg élek vele lehetek:) De mi a baj? Normális választ köszi:)

20/L

2011. júl. 27. 23:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Milyen helyre nem akar feljönni?

Miért nem tőle kérdezed meg, hogy miért?

2011. júl. 27. 23:53
 2/15 anonim ***** válasza:
Megcsalt, és bűntudata van, ezért nem akar veled találkozni, nem mer a szemedbe nézni.
2011. júl. 27. 23:53
 3/15 anonim ***** válasza:
valami nagyon nincs rendben, annak kellene utána járnod, hogy mi miatt ilyen a kedve..
2011. júl. 27. 23:54
 4/15 A kérdező kommentje:
Találkozni velem, mindig felszokott jönni egy bizonyos városba, csak most nem tudom , rossz kedve van és biztos, hogy nem csalt meg. Nem olyan, ismerem. Meg én se csaltam meg és nem is fogom, ő se:)
2011. júl. 27. 23:54
 5/15 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, azt mondta csak rossz kedv van . Más is volt így ?
2011. júl. 27. 23:55
 6/15 anonim ***** válasza:
mert sajt
2011. júl. 28. 00:07
 7/15 anonim ***** válasza:
nemigaz, mert sajtoskifli.
2011. júl. 28. 00:11
 8/15 anonim ***** válasza:
Depressziós?
2011. júl. 28. 00:14
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem az. De normális választ írjatok már...komolyan:/ nem lehet itt semmit sem kérdezni-.- Aki normálisat írt annak köszi:)
2011. júl. 28. 00:16
 10/15 valaki a tömegből ***** válasza:
Egy embernek ezer dolog miatt lehet rossz kedve. Munkaviszonyban van? Ha igen könnyen lehet hogy vlamai történt a munkahelyén ami most elkeseríti. Vagy ha tanul akkor pedig lehet hogy az egyetemen volt valami problémája. Ezek csak lehetőségek ezer dolog miatt lehet még levert. ondani meg lehet azért nem mondja mert nem akarja hogy te is agódj, talán. :D
2011. júl. 28. 00:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!