Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeséget csináltam egy másik fiúval, hogyan mondjam ezt el a barátomnak? Fordított esetben én kiakadnék.
Figyelt kérdés
Tegnap nagyon unatkoztam, sose szoktam, de viccból felmentem chat.hu-ra hogy beszélgessek emberekkel. Találtam is egy fiút, másnak adtam ki magam és poénból azt hazudtam nincs barátom meg akarom ismerni. Webcamot kértem tőle de akkor épp nem tudott úgyhogy megbeszéltük a holnapot. De minden csak poén volt, feljöttem volna és megmondtam volna neki hogy vicc volt. Így is tettem ma. A fiú mondta, hogy ilyen nincs egy normális kapcsolatba. És igaza van nagyon hülye voltam még ha poén is volt. Én nagyon féltékeny típus vagyok, a barátomnak nem hagyok kb semmit. Ha ilyet cisnálna egy lánnyal még poénból is, én kiakadok. Most meg én teszem. El akarom neki mondani, nem akarok semmit eltitkolni, de hogyan tegyem ezt? Én már ha lánytól sms-t kap akkor is rosszul érzem magam.. Na most ezek után ő.. :/2011. júl. 26. 11:46
41/44 anonim válasza:
Arra céloz h a kamerás srácot átb*sztad mint sz*rt a palánkon.
42/44 anonim válasza:
Halálosan szerelmes vagy a barátodba,de ilyet csinálsz?
KAMU MSN,CHAT,WEBCAM stb...Kicsit fogalomzavarban szenvedsz.:DNeked valami hiányzik a kapcsolatodból.Ráadásul korlátozod mindenben a barátodat,azt hiszed,hogy ez a jó,aztán megszeged a saját szabályaidat..Totál káosz vagy.
43/44 anonim válasza:
Ha itt tovább olvasgatsz még jobban elbizonytalanítanak téged:) Tudod mit kell tenni akkor tedd meg.
44/44 A kérdező kommentje:
de vágod h meg se csináltam? :O utolsó előtti. A kamu msnnel nem tudom mi olyan hatalmas probléma a webcamot pedig egyáltalán nem csináltam meg. Igazából igen, csak ennyi, hogy a saját szabályaimat megszegtem. Kb. De attól még én tudom mit érzek, és igen szerelmes vagyok belé. már úgy3 éve csak őt akarom, egy fiúra se tudok 'úgy' ránázni. Csak msot poén volt. remélem vágod.
igen utolsó szerintem is :/ de msotmár tudom hogy elmondom és tudom hogy hogyan
2011. júl. 26. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!