Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hülyeséget csináltam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeséget csináltam egy másik fiúval, hogyan mondjam ezt el a barátomnak? Fordított esetben én kiakadnék.

Figyelt kérdés
Tegnap nagyon unatkoztam, sose szoktam, de viccból felmentem chat.hu-ra hogy beszélgessek emberekkel. Találtam is egy fiút, másnak adtam ki magam és poénból azt hazudtam nincs barátom meg akarom ismerni. Webcamot kértem tőle de akkor épp nem tudott úgyhogy megbeszéltük a holnapot. De minden csak poén volt, feljöttem volna és megmondtam volna neki hogy vicc volt. Így is tettem ma. A fiú mondta, hogy ilyen nincs egy normális kapcsolatba. És igaza van nagyon hülye voltam még ha poén is volt. Én nagyon féltékeny típus vagyok, a barátomnak nem hagyok kb semmit. Ha ilyet cisnálna egy lánnyal még poénból is, én kiakadok. Most meg én teszem. El akarom neki mondani, nem akarok semmit eltitkolni, de hogyan tegyem ezt? Én már ha lánytól sms-t kap akkor is rosszul érzem magam.. Na most ezek után ő.. :/
2011. júl. 26. 11:46
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Lásd Kovács Lázár aki megcsalta párját. Azóta elmondta, hogy még szorosabb lett a kapcsolata mikor kiderült az egész:) Sok embernél előfordul.
2011. júl. 26. 12:20
 32/44 anonim ***** válasza:
A másik amit le akartam még írni, hogy nem kell félned más csajoktól, mert attól, hogy féltékenykedsz, a párod nem lesz hűségesebb. Fordított esetben a nyomuló pasik más téma, tőlükl azért inkább megvédi a férfi a barátnőjét, de a pasit a csajoktól nem kell félteni. A párodat nem láncolhatod magad mellé, azzal semmi sem lesz jobb. Ha meg akar csalni, megteszi, ha meg nem, akkor boldogabban lesz hűséges, ha élvezi a bizalmadat. Ne féltékenykedj, mert az jóra nem vezet soha.
2011. júl. 26. 12:20
 33/44 anonim ***** válasza:
Remélem az rtl klub recept klubjából ismert Lázárra gondoltokXD
2011. júl. 26. 12:21
 34/44 A kérdező kommentje:
hát ha neked beletelt 2 évbe akkor nekem még van egy évem :) de amúgy nem attól félek hogy lefeküdne mással, ert azt tudom hoyg nem. Nem tenné. Ebbe tényleg 100%ig megbízok. De nekem már egy ölelés is sok. Mert idióta vagyok de így van. Ne üljön egy másik csaj az ölébe, ne puszilgassa más csaj. És egy smároláshoz elég egy ember is. Mármint egy hosszadalmas smároláshoz nem, de ahhoz hogy lekapja egy csaj, elég pár másodperc. És nekem az is sok. Pláne hogy amikor berúg és én nem vagyok ott és a fele történésre nem is emlékszik, akkor ki tudja mi volt ott.
2011. júl. 26. 12:21
 35/44 anonim ***** válasza:
Bármi is lenne az érzelmei nem változnának feléd, akkor meg teljesen mind1 h "mi volt ott".
2011. júl. 26. 12:23
 36/44 A kérdező kommentje:
Hát nem olyan midnegy multkor egy fiú lélegeztette szájon átmert aludt és a részeg fiú azt hitte meghalt >< És erre se emlékezett csak mesélték enki és utána ugrottak be neki részletek, azt se tudta ki volt az. Tehát ez alapján történhet bármi, ki tudja mi, ha még ő se emlékszik.
2011. júl. 26. 12:25
 37/44 anonim ***** válasza:
Akkor máshogy kérdezem: ha részegen megb*na valakit amiről te soha nem tudnál és ő sem emlékezne soha akkor a szemszögedből változna akármi a világon? Nem...
2011. júl. 26. 12:28
 38/44 A kérdező kommentje:
nem de ha utána megtudnám 2x olyan rosszul esne
2011. júl. 26. 12:30
 39/44 anonim ***** válasza:
en csak azt nem birom megerteni hogy egy debil hazugsagban mi a vicces...
2011. júl. 26. 12:30
 40/44 A kérdező kommentje:
én meg ezt nem értem :O
2011. júl. 26. 12:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!