Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeséget csináltam egy másik fiúval, hogyan mondjam ezt el a barátomnak? Fordított esetben én kiakadnék.
Nekem ugy tunik, tudod, mit akarsz csinalni: el fogod mondani neki, h mi tortent.
Akkor meg minek kerdezed meg, h mit tegyel. Ha a srac szeret es latja rajtad az oszinte megbanast, akkor ugysem csinal belole nagy ugyet. Inkabb a te hozzaallasodon kellene valtoztatni. Az milyen hulyeseg mar, hogy a sracban bizol, a csajokban nem, akik smst kuldenek neki. Ismerd be, hogy keptelen vagy bizni benne, meg ha szereted is. Attol, hogy elmondod ezt az esetet, hogy majdnem kiverte egy srac neked webcamen, ne vard el tole, hogy ugyanugy bizzon benned, mint amit elvarsz tole.
Vagy most mondd el, vagy soha, mert kesobb csak rosszabb lesz es a buntudatod miatt lehet, hogy tobbet sejt majd mogotte, mint artatlan kukkolast. Ha viszont eltitkolod, semmi okod nem lesz arra, hogy a parod ne erdemelje ki a maximalis bizalmat. Hazudozassal nem ersz el semmit, a titkolozas pedig egyenerteku a hazugsaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!