Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hülyeséget csináltam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeséget csináltam egy másik fiúval, hogyan mondjam ezt el a barátomnak? Fordított esetben én kiakadnék.

Figyelt kérdés
Tegnap nagyon unatkoztam, sose szoktam, de viccból felmentem chat.hu-ra hogy beszélgessek emberekkel. Találtam is egy fiút, másnak adtam ki magam és poénból azt hazudtam nincs barátom meg akarom ismerni. Webcamot kértem tőle de akkor épp nem tudott úgyhogy megbeszéltük a holnapot. De minden csak poén volt, feljöttem volna és megmondtam volna neki hogy vicc volt. Így is tettem ma. A fiú mondta, hogy ilyen nincs egy normális kapcsolatba. És igaza van nagyon hülye voltam még ha poén is volt. Én nagyon féltékeny típus vagyok, a barátomnak nem hagyok kb semmit. Ha ilyet cisnálna egy lánnyal még poénból is, én kiakadok. Most meg én teszem. El akarom neki mondani, nem akarok semmit eltitkolni, de hogyan tegyem ezt? Én már ha lánytól sms-t kap akkor is rosszul érzem magam.. Na most ezek után ő.. :/
2011. júl. 26. 11:46
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
A korrektséged díjazandó, máskor előbb gondolkozz. Én még mindig nem érzem ebben a drámát, oda kell menni, hogy ne haragudj, poénból olyat csináltam, amiért én már leszedtem volna a fejedet, és most szégyellem magam érte, bocsánat. Kb ennyi, miért kell ennyire félni ezen? Teljesen hétköznapi helyzet szerintem. Mondjuk, hogy felvetted msn-re is, az már másik lapra tartozik, ezt eddig nem említetted, persze ez sem egy vészes dolog, de kevésbé szép a történet...
2011. júl. 26. 12:03
 22/44 A kérdező kommentje:
Ójaj egyik válaszolónál megakadtam 'mi lenne ha megtennéd ugyan ezt újra?' meg hogy 'mi van ha te vagy ő valakivel lefeküdt' Én azért megbízok benne. Az én féltékenységem olyan, hogy attól függetlenül megbírok benne. És én se csalom meg. Ha már ennyitől lelkiismeret furdalásom van akkor logikus h odáig em süllyedek, arról nem beszélve hogy halálosan szeretem, rás e bírok nézni más fiúra. Szerintem is azlesz hogy röhögve elmondom neki h szivattam egy fiút és levetkőzött volna webkamba aztán elmondtam neki másnap h csak poén volt és nem akarok tőle semmit Aztán megmondom neki hogy de mindez után lelkiismeret furdalásom volt mert eszembe jutot h ha ő csinálná nem esett volna jól, é ezért bocsánat' Mert tényleg ez az igazság amit most leírtam
2011. júl. 26. 12:04
 23/44 anonim ***** válasza:
Kérdező mit vársz nyusziktól?:D Azok beszarnának, ha ilyet elkellene mondaniuk a páruknak:) Ha nem volt komoly akkor nem gond elmondani se. Az utcás dolog az nem kérés egy személytől.
2011. júl. 26. 12:04
 24/44 twinky ***** válasza:

Nekem ugy tunik, tudod, mit akarsz csinalni: el fogod mondani neki, h mi tortent.

Akkor meg minek kerdezed meg, h mit tegyel. Ha a srac szeret es latja rajtad az oszinte megbanast, akkor ugysem csinal belole nagy ugyet. Inkabb a te hozzaallasodon kellene valtoztatni. Az milyen hulyeseg mar, hogy a sracban bizol, a csajokban nem, akik smst kuldenek neki. Ismerd be, hogy keptelen vagy bizni benne, meg ha szereted is. Attol, hogy elmondod ezt az esetet, hogy majdnem kiverte egy srac neked webcamen, ne vard el tole, hogy ugyanugy bizzon benned, mint amit elvarsz tole.

Vagy most mondd el, vagy soha, mert kesobb csak rosszabb lesz es a buntudatod miatt lehet, hogy tobbet sejt majd mogotte, mint artatlan kukkolast. Ha viszont eltitkolod, semmi okod nem lesz arra, hogy a parod ne erdemelje ki a maximalis bizalmat. Hazudozassal nem ersz el semmit, a titkolozas pedig egyenerteku a hazugsaggal.

2011. júl. 26. 12:07
 25/44 anonim ***** válasza:
Azt csak példának írtam a lefekvést mással, hogy mi lenne abban a helyzetben. Ha ennyit nem bírná elmondani a párodnak akkor azt ugyan hogy tudnád elmondani?? "Bocsi lefeküdtem valakivel" így?:) Legyél ügyes és mond el neki, ha van vér a nunidban:) mivel lány vagyXD
2011. júl. 26. 12:08
 26/44 A kérdező kommentje:
Köszi az utóbbi válaszokat. Nem saját msnre vettem fel az is olyan votl hogy poénból csináltam egy kamut. Meg volt az a válaszoló aki azt ír ta poénként mesélem el neki és oda is írta hogy hoygan. Én nem fogom a fiúra fogni az egészet. Én vagyok nagyrészt a hibás hogy így alakult ez az egész. Nem olyan nagy dráma, vagyis nem lenne az, ha fordított esetbe nem akadnék ki. És ha nekem annyira rossz akkor miből gondolom, hogy én megtehetem, csak azért, mert ő nem reagálna olyan rosszul. Hülye vagyok.
2011. júl. 26. 12:08
 27/44 A kérdező kommentje:
Elmondom enki igen, csak inkább az lenne akérdés hogy hogyan. de már nagyjából átgondoltam. Igen igazad van hogy ha lefeküdnék mással akkor ha ezt enm modnom el akk azt hogy. De enél nagyobb hibám biztos nem lesz mert szerteem. Ez csak poén volt, de ha lefekszek valakivel az már rémesen komoly dolog LENNE. de nem lesz
2011. júl. 26. 12:12
 28/44 anonim ***** válasza:
Még mindig fenntartom, hogy csakis azért vagy hülye, mert ilyen dolgokat drámai méretűre fújsz fel. Én de sokszor csináltam ilyet. Egyszer konkrétan befűztem egy csajt, akit a haverom talált magának társkeresőn, a saját msn-emen, addig, hogy már a címét is megadta, hogy vár este, egyedül lesz, meg ilyesmi. Elmondtam, a barátnőm látta rajtam, hogy abszolút tréfa volt (a lánnyal is rendeztem, hogy én nem, de a cimborám átmenne), és ennyi. Én sokkal messzebb mentem, mint te, mégsem lett belőle semmi probléma, mert bízunk egymásban, és nem akarjuk birtokolni a másikat. Szerintem ezen gondolkodj el, mert a chates alakításod szerintem említést sem érdemel (úgy értem, mint probléma, kár róla beszélni).
2011. júl. 26. 12:15
 29/44 anonim ***** válasza:
Tudom nem 100% ide kapcsolódó de azért próbálj meg bízni a pasidban. Ez a "benne bízok csak a többi lányban nem" duma kissé vicces ha figyelembe vesszük, hogy a szexhez két ember kell. Erősen kétlem, hogy ha megtörténne akkor elfogadnád azt válasznak, hogy "én próbáltam ellenállni, de azok a gonosz nők:(". Ha pedig ezt nem lennél képes elfogadni akkor a "benne bízok csak a többi lányban nem" érv alapból hülyeség, mert igazából abban nem bízol, hogy ő hogyan reagálna másokra. Konklúzió: túl féltékeny típus vagy és ez előbb-utóbb rámehet a kapcsolatodra, hacsak nem változtatsz rajta. Én is ilyen voltam, nekem is beletelt 2 évembe, de végül sikerült letennem erről a féltékenykedésről.
2011. júl. 26. 12:16
 30/44 anonim ***** válasza:
Hát ne is legyen, de ötletem hogy hogyan mond el az nincs. Azt talán te tudod és jobban is ismered a történteket mint mi. Na meg az adott szituácó amikor elmondod máshogy fog alakulni, de a kezdést eltudod képzelni:) Nézd, amúgy lehet ez még jobban össze fog hozni titeket mint, ha nem történt semmi:) szóval veszteni valód nem biztos, hogy van.
2011. júl. 26. 12:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!