Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hülyeséget csináltam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeséget csináltam egy másik fiúval, hogyan mondjam ezt el a barátomnak? Fordított esetben én kiakadnék.

Figyelt kérdés
Tegnap nagyon unatkoztam, sose szoktam, de viccból felmentem chat.hu-ra hogy beszélgessek emberekkel. Találtam is egy fiút, másnak adtam ki magam és poénból azt hazudtam nincs barátom meg akarom ismerni. Webcamot kértem tőle de akkor épp nem tudott úgyhogy megbeszéltük a holnapot. De minden csak poén volt, feljöttem volna és megmondtam volna neki hogy vicc volt. Így is tettem ma. A fiú mondta, hogy ilyen nincs egy normális kapcsolatba. És igaza van nagyon hülye voltam még ha poén is volt. Én nagyon féltékeny típus vagyok, a barátomnak nem hagyok kb semmit. Ha ilyet cisnálna egy lánnyal még poénból is, én kiakadok. Most meg én teszem. El akarom neki mondani, nem akarok semmit eltitkolni, de hogyan tegyem ezt? Én már ha lánytól sms-t kap akkor is rosszul érzem magam.. Na most ezek után ő.. :/
2011. júl. 26. 11:46
1 2 3 4 5
 11/44 anonim válasza:
Nézd, a helyzet a következő: az interneten 'megismertél' egy fiút, akinek nem tudod a rendes nevét (xyz123), akit nem láttál (nem egyértelmű számomra, hogy végül is webcamoztatok e). De, ami a legfontosabb: magadban úgy könyvelted el mint egy 'poént', tehát tényleg csak unaloműzési célból hülyültél kicsit. Ok lehet, hogy tényleg nem szép dolog a barátoddal, de nem mondanám el mert semmi értelme. Én az őszinteség híve vagyok, de azzal, ha elmondod a barátodnak elismered, hogy mégsem poén volt mert sajnálod, hogy ezzel megbántottad stb. ha poén volt kezeld is akként...jelentéktelen kis mozzanatnak egy unalmas napból. Egyszer egy később szituációban ha előkerül a dolog nem kell eltitkolni, csak nevetni rajta egyet.
2011. júl. 26. 11:56
 12/44 A kérdező kommentje:
Valaki nem akarja elárulni hogyan mondhatnám el neki? :/ tényleg nem fogom kitörölni. az már túlmenne mindenen.. :/
2011. júl. 26. 11:57
 13/44 anonim ***** válasza:

11:50-es vagyok

Én még mindig nem értem a problémát, poénkodtál chat.hu-n, és nem történt semmi. Mi ebben a probléma? Mit kell ezen drámázni? Miért félsz elmondani? Teljesen értetlenül állok, hát nem történt semmi, és elmondásod szerint nem is akartál tenni semmit. Akkor mi a baj? Magamat képzelve a szituációba, délután nevetve elmesélném, hogyan szívattam egy csajt chat.hu-n, meg, hogy az meg jött volna webcamelni, a párom meg rázná a fejét, milyen hülye p1csák vannak a világban. Ha ez a legnagyobb problémád, én komolyan irigyellek...

2011. júl. 26. 11:57
 14/44 anonim ***** válasza:
85%

"Szia drágám, ne haragudj, de tegnap poénból majdnem megnéztem kamerán egy másik srác farkát, talán még ki is verte volna nekem. De remélem ez nem fog kihatni a kapcsolatunkra".

Szerinted ez hogy hangzik, hm?

2011. júl. 26. 11:58
 15/44 anonim ***** válasza:
Nyugodtan elmondhatod a semmit is. Nem értem miért kell titkolozni:S "Jaj nem történt semmi" olyan nyálas duma-.-" Ha nem történt semmi akkor miért kell eltitkolni??? Tiszta hülyeség. Ha elmondod ő nem fogja megérteni? Persze mi megértsük, hogy ez semmi, de ő meg sík hülye, mert pasi? Ti vagytok azok inkább^^ Szerintem mond el neki, mert ha nem mondod el akkor a párod úgy fogja fel a dolgokat, hogy te más vagy miközben te benned ez ott lesz aztán ki tudja még máskor is megfogod tenni. Ha tud róla a párod akkor meg is tudjátok beszélni és kezelni a helyzetet. Elmondhatod neki, hogy viccből és nem volt komoly. Lehet kiakad, de inkább ilyenkor tudjátok meg mire vagytok képesek mikor már komolyabb dolgok lehetnek! Mi lenne, ha te vagy ő valakivel lefeküdt? Most állj a talpadra:) ne legyél nyuszi!!!
2011. júl. 26. 11:59
 16/44 anonim ***** válasza:
Ülj le vele és mond bele a két szép szemébe!Egyenes,őszinte csak így lehetsz.22/F
 17/44 A kérdező kommentje:
Felvettem msnre, láttam az arcát meg ilyenek, de úgy nem webcamoztunk. Hát értem én. Fölösleges veszekedés meg minden. De egyszerűen én elvárnám, hogy ha ő ilyet tenne akkor elmondja. És mind máe 5x leírtam, ha elvárok valamit akkor nekem is meg kell tennem. Ez most nem sikerült ebben a dologban, de elmondanom már muszáj lesz. Igan igen poén volt, de mindettől függetlenül furdall a lelkiismeret
 18/44 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp el akarod mondani akkor mivel poén volt az egész poénként meséld el egyszer amikor éppen a gyakorikérdéseken feltett hülye kérdésekről beszéltek, hogy "nem csak ott vannak barmok, a mútlkor például chat.hu -n ki akarta nekem verni egy srác, képes volt még másnap is rámírni emiatt, de persze nem hagytam neki".
2011. júl. 26. 12:00
 19/44 anonim ***** válasza:

"De egyszerűen én elvárnám, hogy ha ő ilyet tenne akkor elmondja"

:o Esetleg arról is számoljon be ha egy nő elsétál mellette az utcán?:D

2011. júl. 26. 12:01
 20/44 anonim válasza:

Tudod mit? Nézd meg a Fekete Hattyút és gondold át mielőtt elmondanád bárkinek is milyen 'bűnt' követtél el...

11:56-os voltam

2011. júl. 26. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!