Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeséget csináltam egy másik fiúval, hogyan mondjam
ezt el a barátomnak? Fordított esetben én kiakadnék.
11/44 anonim válasza:
Nézd, a helyzet a következő: az interneten 'megismertél' egy fiút, akinek nem tudod a rendes nevét (xyz123), akit nem láttál (nem egyértelmű számomra, hogy végül is webcamoztatok e). De, ami a legfontosabb: magadban úgy könyvelted el mint egy 'poént', tehát tényleg csak unaloműzési célból hülyültél kicsit. Ok lehet, hogy tényleg nem szép dolog a barátoddal, de nem mondanám el mert semmi értelme. Én az őszinteség híve vagyok, de azzal, ha elmondod a barátodnak elismered, hogy mégsem poén volt mert sajnálod, hogy ezzel megbántottad stb. ha poén volt kezeld is akként...jelentéktelen kis mozzanatnak egy unalmas napból. Egyszer egy később szituációban ha előkerül a dolog nem kell eltitkolni, csak nevetni rajta egyet.
2011. júl. 26. 11:56
12/44 A kérdező kommentje:
Valaki nem akarja elárulni hogyan mondhatnám el neki? :/ tényleg nem fogom kitörölni. az már túlmenne mindenen.. :/
11:50-es vagyok
Én még mindig nem értem a problémát, poénkodtál chat.hu-n, és nem történt semmi. Mi ebben a probléma? Mit kell ezen drámázni? Miért félsz elmondani? Teljesen értetlenül állok, hát nem történt semmi, és elmondásod szerint nem is akartál tenni semmit. Akkor mi a baj? Magamat képzelve a szituációba, délután nevetve elmesélném, hogyan szívattam egy csajt chat.hu-n, meg, hogy az meg jött volna webcamelni, a párom meg rázná a fejét, milyen hülye p1csák vannak a világban. Ha ez a legnagyobb problémád, én komolyan irigyellek...
2011. júl. 26. 11:57
"Szia drágám, ne haragudj, de tegnap poénból majdnem megnéztem kamerán egy másik srác farkát, talán még ki is verte volna nekem. De remélem ez nem fog kihatni a kapcsolatunkra".
Szerinted ez hogy hangzik, hm?
2011. júl. 26. 11:58
Nyugodtan elmondhatod a semmit is. Nem értem miért kell titkolozni:S "Jaj nem történt semmi" olyan nyálas duma-.-" Ha nem történt semmi akkor miért kell eltitkolni??? Tiszta hülyeség. Ha elmondod ő nem fogja megérteni? Persze mi megértsük, hogy ez semmi, de ő meg sík hülye, mert pasi? Ti vagytok azok inkább^^ Szerintem mond el neki, mert ha nem mondod el akkor a párod úgy fogja fel a dolgokat, hogy te más vagy miközben te benned ez ott lesz aztán ki tudja még máskor is megfogod tenni. Ha tud róla a párod akkor meg is tudjátok beszélni és kezelni a helyzetet. Elmondhatod neki, hogy viccből és nem volt komoly. Lehet kiakad, de inkább ilyenkor tudjátok meg mire vagytok képesek mikor már komolyabb dolgok lehetnek! Mi lenne, ha te vagy ő valakivel lefeküdt? Most állj a talpadra:) ne legyél nyuszi!!!
2011. júl. 26. 11:59
Ülj le vele és mond bele a két szép szemébe!Egyenes,őszinte csak így lehetsz.22/F
2011. júl. 26. 11:59
17/44 A kérdező kommentje:
Felvettem msnre, láttam az arcát meg ilyenek, de úgy nem webcamoztunk. Hát értem én. Fölösleges veszekedés meg minden. De egyszerűen én elvárnám, hogy ha ő ilyet tenne akkor elmondja. És mind máe 5x leírtam, ha elvárok valamit akkor nekem is meg kell tennem. Ez most nem sikerült ebben a dologban, de elmondanom már muszáj lesz. Igan igen poén volt, de mindettől függetlenül furdall a lelkiismeret
Ha mindenképp el akarod mondani akkor mivel poén volt az egész poénként meséld el egyszer amikor éppen a gyakorikérdéseken feltett hülye kérdésekről beszéltek, hogy "nem csak ott vannak barmok, a mútlkor például chat.hu -n ki akarta nekem verni egy srác, képes volt még másnap is rámírni emiatt, de persze nem hagytam neki".
2011. júl. 26. 12:00
"De egyszerűen én elvárnám, hogy ha ő ilyet tenne akkor elmondja"
:o Esetleg arról is számoljon be ha egy nő elsétál mellette az utcán?:D
2011. júl. 26. 12:01
20/44 anonim válasza:
Tudod mit? Nézd meg a Fekete Hattyút és gondold át mielőtt elmondanád bárkinek is milyen 'bűnt' követtél el...
11:56-os voltam
2011. júl. 26. 12:02
Kapcsolódó kérdések: