Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi számít megcsalásnak?
Először a kérdésedre válaszolnék: nálam a csók a megcsalás, és a barátom szemében is- akár ellenkező, akár saját neművel. Azonban már akkor is erősen elgondolkoznék, hogy mi legyen a jövőnkkel, ha mondjuk bevallaná, hogy más lányokról fantáziál, úgyhogy mondhatnám, hogy már a gondolat is megcsalás- de ha ilyet tesz is, úgyse fogom megtudni soha, mivel nyilván nem áll elém azzal, hogy "képzeld, tegnap arról fantáziáltam, hogy xy-nal szexelek"...
A magyarázat pedig elég egyszerű: én megcsókolni is képtelen lennék olyan fiút, akibe nem vagyok szerelmes, és nem is tettem soha. El se tudom képzelni, hogy hogy képes valaki olyanhoz érni, olyannal csókolózni, vagy szeretkezni, akibe nem szerelmes. El se tudom képzelni, hogy a szeretkezést- vagy szebben mondva szerelmeskedést valaki úgy élje meg, hogy nem szerelmes a másikba. Persze rengetegen szexelnek pusztán testi élvezetet hajszolva, de annak semmi értelmét nem látom. Tehát már csak emiatt se lennék képes megcsalni a páromat.
Viszont mivel épp szerelmes vagyok, így inkább az az erősebb érzés bennem, ami abban (is) nyilvánul meg, hogy képtelen lennék máshoz érni, mivel Őt szeretem, Őt akarom, Ő kell nekem egy életen át.
Mivel ilyen a gondolkodásom, így úgy állok ehhez a megcsalás kérdéshez, hogy ha valaki igazán szerelmes belém, ahogy én őbelé, akkor neki is hasonlóan "kell" éreznie- hogy nem is akar máshoz érni, mert a szerelme az egyetlen, akivel igazán jó minden, főleg a testiség. Nem tudom elképzelni, hogy ha valaki tiszta szívből szerelmes a párjába, boldog vele és az illető a mindene, akkor miért kellene más...
Mi majdnem 4 éve vagyunk együtt, nekem Ő volt az első, akivel lefeküdtem, és volt, hogy egy hónapig nem találkoztunk, de soha meg se fordult a fejemben, hogy mással is ki akarjam próbálni, és boldog leszek, ha soha nem is lesz más, és Vele élhetem le az életemet.
És mindezt úgy mondom, hogy még SOHA nem volt hüvelyi orgazmusom- szeretkezés közben csak úgy tudok elmenni, ha a barátom orálisan kielégít, amit Ő igyekszik is megtenni, azonban nincs rá mindig idő... És ez részben annak köszönhető, hogy a barátom eléggé gyorstüzelő, ha nem fogja vissza magát és nem gyakorolt volna annyit, akkor 3 perc alatt elmenne, most a közbeiktatott kisebb- nagyobb szünetekkel, pózváltásokkal 30-35 percig tudunk szeretkezni (ha ebbe nem számolom bele azt az időt, amíg ő külön kielégít engem), de ténylegesen nagyjából 10-15 percet "van bennem". Sokszor érzem, hogy el tudnék menni, ha bizonyos pózokban és intenzitással csinálnánk, de úgy sajnos Ő elmenne 2-3 perc alatt és mivel túl érzékeny lesz a makkja, így újabb menetről nem is lehetne szó, tehát így nagyon a közelébe se jutunk az én orgazmusomnak.
De nekem nem ez számít szeretkezés közben, hanem a szerelem, amit iránta érzek, és hogy boldoggá teszem, Ő is szeret és boldoggá tesz és eggyé olvadunk ebben a szerelemben. És az se érdekel, ha soha nem is fogom megtapasztalni, milyen érzés úgy elélvezni, hogy bennem van, egy pillanatra se fordult meg a fejemben, hogy mi lenne, ha megpróbálnám mással, hátha úgy sikerül... Nekem a szeretkezés sokkal többet ad lelkileg és testileg is, mint amit nyújtani tudna egy másik ember. Azt mondhatom, hogy boldog leszek, ha soha nem lesz más, és Vele élhetem le az egész életem.
Ha a másik oldalt nézem: a barátom egy lánnyal volt előttem, akivel bevallása szerint pocsék volt a szex, sőt az utolsó fél évben nem is szexeltek- mert nem volt már szerelmes a lányba, így kedve se volt hozzá. Nem tudhatom, hogy ha én lennék neki az 1. akkor ki akarná e próbálni mással, és azt sem, hogy később nem akarja e majd. Én már párszor megkérdeztem tőle, hogy nem akar e inkább szabad lenni, másokkal kipróbálni dolgokat, hiszen fiatal és nem sok tapasztalatot szerzett előttem- Ő erre azt válaszolta, hogy nem érdekli más, Ő engem akar egy életen át... És ha mégis megcsalna, akkor nem azért lenne vége a kapcsolatunknak, mert nem bocsájtanék meg neki, hanem azért, mert már nem tudnám elhinni neki, hogy tényleg szeret. És most is szörnyű már a gondolat is, hogy valaki mást csókol, ölel...
Nehezen hiszem el, hogy ha valaki szerelmes a párjába, akkor egyrészt ő akarjon mást rajta kívül, másrészt ne őrüljön meg a tudattól, hogy esetleg valaki mással van a párja...
Ne haragudj a kisregényemért, de nagyjából elolvastam az előző kommenteket és gondoltam jó, ha megismersz egy ilyen nézőpontot- és annak hátterét- is, talán meglepő, és nem sokan gondolkoznak manapság így, de azért még akad néhány ember. Mindenesetre mielőtt bármit is teszel a párod "háta mögött" először mindig gondolj bele, Neked hogy esne, ha ő tenné ugyanazt.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!