Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi számít megcsalásnak?
22:11-es vagyok még egyszer és csak annyit hogy a mai világban tényleg ritka az olyan ember aki nem csalja meg a párját és én nagyon tolerálnám a pasid helyében ha nem csalnád meg (semmilyen módon) :)
2011. júl. 25. 22:26
22/57 A kérdező kommentje:
Akinek 9 éves kapcsolata van: ha jobban bele gondolok lehet van benne valami. csak így most 2 féle döntést keltetek bennem. :/ a barátom távol van., adott lenne a lehetőség..a 3.szerint mindent ki kell próbálni. Amíg lehet. és szerinte a fiuk nem hűségesek. Hiába mondják.
Én hűséges vagyok és akkor próbálj ki mindent, amit lehet, ha szétdrogozva a kutya s...r folyik a szádból, miközben leugrani készülsz egy szikláról egy csendes, őszi éjszaka.
2011. júl. 25. 22:28
Ezt cáfolnám, hogy nem hűségesek én ugye 9 éve az vagyok... :D És ezalatt voltak ám hormontúltengéses illetve "fiatalság bolondság" időszakok rendesen
2011. júl. 25. 22:28
25/57 A kérdező kommentje:
Igen.én sem szeretném megcsalni.De..hosszú ideje külön vagyunk..és bele ültették a fülembe a bogarat, hogy mi van ha tényleg nem hűséges.Eddig a gondolattól is írtóztam hogy megcsaljam..életem párját..és most én keresem a módot rá!
Értelek, de én akkor sem tudnám elviselni. Mondjuk én magamból indulok ki, és én más vagyok. Én is évek óta vagyok együtt a párommal, nekem is ő az első, de engem baromira nem izgat, h milyen lenne mással. Mondjuk átlagba nem ilyenek az emberek. Amúgy megértem, és logikus, csak én nem bírnám, elviselni pontosan azért, mert én nem tudom, h milyen az, ha az ember kíváncsi arra, h milyen mással. Na, ezt most jól meg fogalmaztam. Amúgy nem rosszból írtam az előzőt sem. Kérdező: most te akarod megcsalni vagy ő téged? Vagy csak végigfutott az agyadon?
2011. júl. 25. 22:31
Ha nem bízol meg benne, az nem az ö hibája. Azt meg soha nem fogod megtudni, hogy ő mit csinál, ha nem kémkedsz utána...De az meg milyen már??
Azt csinálsz amit akarsz, a te felelőséged, de ne bánt meg. Szerintem próbálj meg lazítani és módot találni, hogy a pároddal kommunikálhass.
28/57 A kérdező kommentje:
22:11-es nem akarnál privát üzit írni? :) elmondanám részletesen..de akit érdekel és szeretne segíteni annak is szivesen leírom privibe ..
Amúgy a következőket kell végiggondolni:
- Meg fogja-e tudni?
- Lesz-e lelkifurdalásod utána?
- Ha lefekszel valakivel és a barátod nem tudja meg akkor változik-e bármi a világon?
- Az érzéseid változnának-e?
- A mai világban a megfelelő védekezésre ügyelve lehet-e bármi következménye a dolognak?
- Zavarna-e ha a tudtod nélkül ő pontosan azt csinálná amit éppen te csinálsz.
Ha mérlegelted a dolgot és mindenre "nem" volt a válaszod akkor csináld.
Vannak olyan emberek, akik azt mondják, hogy nem tudják elképzelni sem a megcsalást. Ők vagy hűségesek amradnak, vagy pofára esnek.
Vannak emberek, akik eltudják képzelni a megcsalást, ők vagy megcsalnak, vagy pedig hűségesek maradnak.
És vannak emberek, akik azt hazudják, hogy más soha fel sem tűnt nekik, ezért soha nem jutott eszükbe a másik nem, annyira sem, hogy esetleg szép az illlető.
2011. júl. 25. 22:33
Kapcsolódó kérdések: