Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi számít megcsalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatom van de kicsit azért érdeklődöm a körülöttem lévő fiuk iránt..meddig mehetek el lelkiismeret furdalás nélkül? Ti mit néznétek el? kort és nemet irjatok!
2011. júl. 25. 22:09
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
É te nem érzed emiatt szarul magad? Hogy a szerelmedet valaki más tartja a karjába? Más öleli? Más csókolja holott neked kellene?
2011. júl. 25. 22:16
 12/57 anonim ***** válasza:
22:11-es vagyok és köszi hogy megmondtad hány éves vagy mert ez segít a kérdés megválaszolásában (nekem) sztem a te korodban egy csók még nem számít feltéve ha nem direkt csinálod csak hirtelen hévből és a kapcsolatod is kezdetleges az már te tudod hogy az orál bele fér e az erkölcsi mércédbe :/ remélem segítettem :)
2011. júl. 25. 22:18
 13/57 A kérdező kommentje:
Én sem bírnám elviselni..de ha mondjuk adott egy helyzet...hogy hosszú hónapokig nem találkoznátok..és tisztába lennétek azzal, hogy vannak vágyaik a párjaitoknak..elnéznétek e azt hogy valaki orálisan kielégítse? Csók, minden nélkül.csak a megkönnyebülés kedvéért.
2011. júl. 25. 22:19
 14/57 anonim ***** válasza:
Ha megbeszéli két ember, akkor nem megcsalás. Vannak ilyenek, én nem ilyen vagyok.
2011. júl. 25. 22:20
 15/57 anonim ***** válasza:
22:11-es vagyok és hát..... gonosz leszek de én nem :S sorry
2011. júl. 25. 22:20
 16/57 A kérdező kommentje:
22:11-es igen segítettél :) minden hozzá szólás nagyon sokat segít..amugy több mint fél éve vagyunk együtt. szeretjük egymást
2011. júl. 25. 22:21
 17/57 anonim ***** válasza:
Nem, akkor is sz.arul esne. Ha szeret kibírja, különben sem vagyunk állatok.
2011. júl. 25. 22:21
 18/57 anonim ***** válasza:
Megcsalásnak számít minden olyan tett, amit mással csinálsz, ahelyett, hogy a pároddal csinálnád annak pársági státusza miatt.
2011. júl. 25. 22:22
 19/57 anonim ***** válasza:

Gondold bele magad abba a helyzetbe, hogy 9 éve vagy együtt egy lánnyal akivel az eljegyzésed tervezed. 11000%-ig biztos vagy a kapcsolatotokban, de azt is tudod, hogy idővel gondot fog okozni (sőt gondolatban már néha el is játszol a gondolattal, hogy már csak emiatt félrelépj) a tapasztalatlanság, azaz h el se tudod képzelni, hogy milyen lehet más lánnyal/(az ő esetében meg fiúval).

Három lehetőség van:

- Nem törődtök a dologgal aztán idővel mindenképp elő fog jönni. Csakhogy akkor már nem olyan egyszerű kivitelezni, ott lesznek a gyerekek, és rámehet egy egész házasság.

- Szakítotok és egy eljegyzést, egy jó kapcsolatot és 9 jó évet dobtok el azért, hogy dugjatok egyet mással.

- Vagy az amit mi választottunk, hogy egymás tudtával megoldjuk.

Amúgy: Persze nem egyszerű elengedni, és perszehogy féltékeny vagyok, de valahol még fel is tüzeli az ismét előtörő alapvető féltékenység a kapcsolatot. Az meg már csak plusz, hogy vagyok annyira perverz, hogy még izgatónak is találjam a dolgot:)

2011. júl. 25. 22:23
 20/57 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van, hogy nem vagyunk állatok. Elvégre felnőtt ember tud gondolkodni. Csak vonzó a gondolat..e melett meg nagyon is bánt! Én nem vagyok ilyen. Hogy megcsaljam.
2011. júl. 25. 22:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!