Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi számít megcsalásnak?
Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatom van de kicsit azért érdeklődöm a körülöttem lévő fiuk iránt..meddig mehetek el lelkiismeret furdalás nélkül? Ti mit néznétek el? kort és nemet irjatok!2011. júl. 25. 22:09
41/57 anonim válasza:
22:41: Nem támadásnak szántam mielőtt félreérted, és tiszta szívből kívánom, hogy nálatok ez fel se merüljön!:)
42/57 A kérdező kommentje:
Igazából úgy gondolom, hogy nem teszem meg..1: ha a párom tényleg hűséges volt, akkor nagyon de nagyon megbánnám..2:hiába borzalmasan vonz a gondolat hogy megtegyem.de viszont ha a párom mégsem volt hűséges én legalább elmondhatom hogy az voltam..különben is..így belegondolva..én vagyok élete párja..kibe bízzon, kire számítson ha nem rám?
2011. júl. 25. 22:46
43/57 anonim válasza:
22:42. Nem vettem támadásnak. Nem is azért írtam. Amúgy meg örülök, hogy "összefutottunk" ez is egy új szemlélet a számomra. És tényleg nem ítéllek el titeket. Jó, hogy kifejtetted.
44/57 anonim válasza:
Ahogy így olvasom a morfondírozásod egyre biztosabb vagyok, hogy te nem vagy az a típus, aki lelkiismeret furdalás nélkül megúszná a dolgot.
45/57 anonim válasza:
Én akkor sem tenném ki a párom, ha mással is szexelne. A csókon hamarabb kiakadnék, az sokkal érzelmesebb, mint egy futó kaland.
Engem nem érdekel semmi, ameddig a lelke az enyém.
46/57 A kérdező kommentje:
22:49..igazad van. Akárhogy is fáj, de ezt néha nem lehet elkerülni.ha nem én, megteszi Ő..amugy valóban nem úsznám meg lelkiismeret furdalás nélkül. Sőt..amennyire szeretem és nem tudok hazudni neki..elmondanám abba a percbe ahogy meglátom..az meg mindnet tönkre tenne..nem éri meg :) Köszönöm hogy segítettetek rájönnöm erre :) ha nem lennétek lehet tönkre tenném amit eddig elértem a kapcsolatomba!
2011. júl. 25. 22:53
47/57 anonim válasza:
22:11-es vagyok megint és írtam privát üzit... nem kaptad meg ?
48/57 anonim válasza:
22:49 vagyok félreértés ne essék én nem tudnám megcsalni a párom, csak nem zavarna, ha ő tenné ezt.
49/57 A kérdező kommentje:
22:11-es nem kaptam üzit :/ de én is küldtem Neked
2011. júl. 25. 22:59
50/57 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb ha leírnád publicba? ez egy névtelen oldal, úgysem ismer fel senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!