Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi számít megcsalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatom van de kicsit azért érdeklődöm a körülöttem lévő fiuk iránt..meddig mehetek el lelkiismeret furdalás nélkül? Ti mit néznétek el? kort és nemet irjatok!
2011. júl. 25. 22:09
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
22:11-es vagyok és szivesen meghallgatlak :D írok :)vagy írj te :D
2011. júl. 25. 22:34
 32/57 A kérdező kommentje:
szerintem Ő hűséges..nekem fordultak meg ilyen szánalmas gondolatok a fejemben.. és a legszörnyűbbnek azt érzem, hogy nem érzem azt hogy rosszat tennék ezzel.egyelőre csak beszéltem erről egy illetővel, hogy mit hogy csinálnánk egymással..és ez oylan vonzó és izgató helyzet
2011. júl. 25. 22:35
 33/57 anonim ***** válasza:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:31

Neki a kommentjén gondolkozz el nagyon. Tegyél fel amgadnak kérdéseket, próbáld végig gondolni és dönts. Ment az (y)

34/57 anonim ***** válasza:

22:31: Jól sejtem h lány vagy?

Amúgy szerintem ez idővel változik. Nekünk éppen 9 év kellett ahhoz, hogy eljussunk oda, hogy lássuk h ebből lehet gond, másnak 10, 20, vagy 30. Előbb utóbb szerintem mindenkit megtalál ez a gond, nem is véletlen, hogy ennyi válás és szétesett család van.

Nem azt mondom h ez egy tökéletes út a dolog megoldására, de mi ezt választottuk és nem érezzük úgy, hogy ez rossz megoldás lenne. Persze nem bíztatni akarok erre senkit se, tényleg csak azért hoztam fel, hogy a megcsalás dolog erősen relatív.

35/57 anonim ***** válasza:
Sztem nem kellene megtenned...Gondolj bele, mit fogsz akkor érezni, ha majd újra látod? Ha nem teszed meg, és újra találkoztok, hidd el baromi jó érzés lesz, h kitartottál mellette. Mennyi ideje van távol, és meddig lesz?
 36/57 A kérdező kommentje:
Már csak pár napig lesz távol.és addig nyilván ki is bírnám mivel nem vagyunk állatok :D de most meg már vonz a gondolat ...az izgalom..
2011. júl. 25. 22:38
 37/57 anonim ***** válasza:
Te tudod, hogy megbánnád-e. Én biztosan.
2011. júl. 25. 22:39
 38/57 anonim ***** válasza:
22:11-es vagyok léci írj te elolvasom majd válaszolok ahogy tudok :D
2011. júl. 25. 22:40
 39/57 anonim ***** válasza:
22:35. Igen jól sejted, lány vagyok. Én magamról most akkor sem tudom elképzelni. Idővel...remélem akkor sem.
2011. júl. 25. 22:41
 40/57 anonim ***** válasza:
Figy hátrébb írtam kérdéseket ha tényleg mindre nem a válaszod akkor csináld, de ha van amire igen akkor ne. Ennyi :) De azért ha döntöttél írd le, mert érdekel h mire jutottál.
2011. júl. 25. 22:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!