Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi számít megcsalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatom van de kicsit azért érdeklődöm a körülöttem lévő fiuk iránt..meddig mehetek el lelkiismeret furdalás nélkül? Ti mit néznétek el? kort és nemet irjatok!
2011. júl. 25. 22:09
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
77%

A megcsalás tervezése nálam már megcsalás.

A gondolatok mással persze nem.

2011. júl. 25. 22:09
 2/57 anonim ***** válasza:
hány éves vagy ha szabad tudni ? :D
2011. júl. 25. 22:11
 3/57 anonim ***** válasza:

Honnan tudjuk, hogy neked mit bír el a lelkiismereted? Lehet, hogy szemrebbenés nélkül leszopsz valakit és nem érzel bűntudatot.

De ha ez a kérdés felmerül benned, akkor feltehetőleg már tervezed a dolgot és akkor annak nem lesz jó vége.

Személy szerint én nem vagyok egy toleráns és elnéző ember. Nálam egy csók szem fér bele. Lehet, hogy utána elkezd linkelni, hogy csak egy szájra puszi volt meg, hogy a barátja, nem érdekel. Majd lesz valaki, aki megbecsül. Egyetlen hűtlen ribancra sem fogok energiát és időt áldozni.

2011. júl. 25. 22:12
 4/57 anonim ***** válasza:
Egy szó: minden. (szex, csók) Attól is kiborulnék, ha a párom mással flörtölgetne...persze, most nem ez a kérdés
2011. júl. 25. 22:13
 5/57 anonim ***** válasza:
Nálam a csóktól kezdődik a megcsalás.
2011. júl. 25. 22:14
 6/57 anonim ***** válasza:
40%

Mi már elég régóta együtt vagyunk, és mindketten elsők voltunk/vagyunk a másiknak, így jelenleg kísérletezünk kicsit és a barátnőm egy kiránduláson épp valami egyéjszakás kalandot próbál összehozni.

Szóval: nálam ez pl így nem megcsalás mert megbeszéltük, tudok róla és nem zavar mert köztünk semmit se változtat, sőt mivel tapasztaltabbak leszünk nem lesz az, hogy 20 év múlva amiatt utáljuk meg egymást, hogy nem éltük ki magunkat.

Onnantól kezdve érzem megcsalásnak a dolgot, ha szerelmet vinne bele, vagy ha a másik sráccal többször is megtörténne a dolog, esetleg úgy csinálná, hogy nem tudok róla.

7/57 A kérdező kommentje:
19 múltam de a baráti körömben, mindenkinek más a megcsalás végső pontja. Van aki még az orális szex-et elnézi, van akinek egy csók is megcsalásnak számít.
 8/57 anonim ***** válasza:
Ja és előző vagyok 22 fiú és 9 éve (igen 9) vagyunk együtt.
2011. júl. 25. 22:15
 9/57 anonim ***** válasza:

A megcsalás a csóknál kezdődik, de ha a barátnőm egy szórakozóhelyen rázná magát valakinek erotikusan én attól is kilennék...

20F

2011. júl. 25. 22:15
 10/57 anonim ***** válasza:
És te ezt komolyan elbírod viselni, h mással lefekszik?!? Jesszusom... Hát én nem bírnám...
2011. júl. 25. 22:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!