Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányoooook! Ti, hogy oldottáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoooook! Ti, hogy oldottátok, oldanátok meg?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy a barátom (4 hónapos) elhívott sátrazni 4 napra és hát hogy is oldjam meg, gondolok itt arra, hogy 4 nap alatt nem tudok majd hajat mosni, sem vasalni meg ilyenek és mit csináljak? Ti,hogy oldottátok meg? Tudom végül is hülyeség, de nem akarom, hogy zsírtól csöpögő hajjal lásson. Szóval?
2011. júl. 25. 19:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én úgy oldottam meg, hogy nem mentem. Nekem nem azokkal volt problémám, amiket elmondtál, hanem azzal, hogy hova menjek vécére? Pláne nagydolog ügyben? Egyetlen dologra vagyok kényes, arra, hogy azután meg tudjak mosakodni, ez pedig a bokrok között nem megoldható, úgyhogy kihagytam. :)

A páromnak mondtam, hogy menjen nyugodtan nélkülem, a barátokkal, rá fér egy kis kikapcsolódás. Nem ment, hanem inkább velem tervezett egy olyan kirándulást, ahol nem kellett sátorban aludnunk a semmi közepén.

2011. júl. 25. 19:57
 12/20 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. A hajadra meg próbáld meg a száraz sampont. Szerintem csak emiatt ne mondd le.

Csomagolj nehezen gyűrődő cuccokat és nem kell vasalnod sem.

2011. júl. 25. 19:59
 13/20 A kérdező kommentje:

Bas.zki xD

Félreértettetek :D Én hajvasalásra gondoltam, ez az egyetlen problémám, hogy hogy mosom meg és vasalom ki, mert elég problémás és anélkül olyan sehogy sem áll...

2011. júl. 25. 20:05
 14/20 anonim ***** válasza:

összekötöd. kit érdekel, hogy néz ki, ha a barátod szeret (felteszem, igen) akkor 4 napot kibír.

btw én is így csináltam, és pont, hogy jól jött ki, mert rájött, hogy nem csak a maximális kényelemben vagyok otthon, hanem a 'nomád', sátrazós napok is mennek :D

2011. júl. 25. 20:35
 15/20 anonim ***** válasza:
Én megértem a dolgot, nekem is olyan szinten zsírosodik, hogy minden másnap meg kell mosnom... De ettől függetlenül imádok sátorozni. Azt nem írtad, hogy mennyire lenne "nomád" sátorozás, tehát kempingben lennétek, vagy a semmi közepén? Mert azért az nem mindegy... Kempingben simán megoldható a dolog. A semmi közepén nekem nem a hajmosás lenne a legnagyobb gondom, biztos, hogy nem tudnék fürdőszoba és wc nélkül eltölteni 4 napot...
2011. júl. 25. 20:37
 16/20 anonim ***** válasza:

nekem is sajnos gyorsan zsírosodik a hajam. én száraz sampont használok ami nagyon hatásos! egyértelműen bevált:)

a haj vasalűstól ne félj, engem is ugy látott a barátom és még jobban is tetszettem neki természetesen. ne aggódj ezen, biztos nem fog kiszeretni ezér belőled, ha meg igen akkor jobb is ha szakítotok.

2011. júl. 25. 20:38
 17/20 anonim ***** válasza:
Szia! Én naponta mosok hajat, de 3 napig ki tudom húzni azzal h 2x behintőporozom és kifésülöm. Teljesen száraz lesz utána a hajam.
2011. júl. 26. 00:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Ilyen nyafkák tudnak lenni egyes csajok? :D Én imádok sátorozni, nemrég voltam egy 1hetes fesztiválon is, és van, hogy a meleg és a por miatt naponta hajat mosok...hideg vízben, mert csak az van. Viszek egy maroknyi tükröt, abban mindent tudok ellenőrizni, ha meg hülyén áll a hajam, összekötöm, és ennyi. Sminket sem teszek annyit, mint egyébként, mert egyszerűen nem arról szól a program. De az, hogy emiatt ne menjek el, meg se fordulna a fejemben...ha valaki ezen elgondolkodik, jobb is, ha inkább otthon marad.
2011. júl. 26. 14:50
 19/20 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! :)

Ezen a sátrazáson se áram se víz se semmi nem lenne, teljesen a semmi közepén. Szóval ennyit erről.

2011. júl. 26. 20:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Az 1000 %, hogy nem mentek 4 napra olyan helyre, ahol még egy forrás sincs. Egyszerűen lehetetlen volna, mit innátok addig?? Friss víz kell... Annyit cipelni táskában meg nem érdemes. Ha pedig már forrás van, meg tudsz fürdeni, én sokszor csináltam, hogy 1,5 literes ásványvizes flakont töltöttem újra többször, és úgy fürödtem meg.
2011. júl. 26. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!