Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoooook! Ti, hogy oldottátok, oldanátok meg?
4 nap alatt annyira nem hiszem hogy be fog zsírosodni, bár én 3 naponta mosok, de ha tényleg semmi lehetőség nincs a hajmosásra, a 4 nap még nem a világ.
egyszerűen felkötöd a hajad, és ha mondjuk a sminked annyiből szokott állni, hogy kihúzod a szemed alul, és szempillaspriálozol, akkor a felkötött hajhoz felül is kihúzod vékonyan a szempillád tövében a szemed, és máris hatásosabb. attól még nem fog otthagyni, hogy nem tudod kivasalni a hajad :)
asszem én is kb 4. hónap után találkoztam először úgy a barátommal, hogy felkötöttem a hajam, és ezerszer jobban tetszett neki úgy, mint kivasalva. szerinte úgy természetesebb. (most 7 hónapja vagyunk együtt.)
ja igen a szárazsampon is egy megoldás, én is használok, leginkább, mikor felkötöm a hajam.
Auchanban találsz a hajsamponok, tusfürdők között, kicsi fehér flakonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!