Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldottátok meg, hogy ne gondoljatok rá?
Sziasztok!
Biztos nem szeretitek a regényeket ezért csak röviden:
Összejöttem életem szerelmével, akit mindennél jobban szeretek, imádom, és amikor vele lehetek, azok életem legboldogabb napjai. Akinek eddig ismerős az olvasson tovább.
Most nyáron sajnos ritkán van lehetőségünk találkozni, ez azt jelenti, hogy maximum heti 1-szer. Amikor nem lehetek vele, állandóan rajta jár az eszem, gondolom ez nem is csoda :) De én már szerintem bőven túlzásba viszem, hiszen minden teendőmről elvonja a figyelmem :)
Volt már veletek ilyen? Hogy oldottátok meg, hogy a külön töltött időt hasznosan töltsétek?
Biztos már alapból gyerekes a kérdés, meg lenne is mit csinálnom, de egyszerűen nem megy a koncentrálás...valami javaslat, ötlet? Előre is köszi mindenkinek!!!
19F, 19L
kerestem helyette mást amíg épp nem vele voltam ;)
legjobb módszer
Uhh bazz...és én még értelmes válaszra számítottam:P
Érdekes emberek lehettek ha a megcsalás egyáltalán ötletszinten is felmerül bennetek. Köszi, de az ilyen válaszokat inkább nem is minősíteném.
Tisztelet a kivételnek, nekik köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!