Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ti komolyan gondoljátok ezt a 10 meg tizenakárhány év körkülönbség az már rengeteg dolgot?
Nyugi van, ha dúl a l'amour, akkor a 10 év korkülönbséggel sincs semmi gond. De azért, mondjuk egy 16-17 éves korkülönbségnél érdekes abba belegondolni, hogy az egyik már lehet, hogy a szüzességét is elvesztette, mikor a másik még csak meg sem született...
De egyébként a fő probléma, hogy minél távolabb vannak az emberek egymástól korban, annál kisebb a valószínűsége, hogy sok közös témájuk, érdeklődési körük van. De ha mégis, akkor hajrá, nincs vele semmi gond. (Feltéve, hogy már a legális kategóriába tartozik a dolog...)
én nem vettem észre hogy el lenne itélve a nagy korkülönbség. sőt!
nem tom ez hol annyira nagy katasztrófa.... én pont azt veszem észre,meg én is igy vagyok vele hogy a hasonló korosztály nem jo. a fiuk még tul gyerekesek egy hasonlo koru csajhoz. nekem kell minimum 5 év sztem.
de emberfüggö is.. nekem 12 évvel idösebb párom van de kezdek rájönni hogy ö már tul idös nekem és nem a divat miatt hanem mert vannak már rigojái,amik beleépültek és nem lehet változtatni rajta. igy elgonbdolkodtam hogy lehet ez nekem már sok....
én 25 ö 37 éves.amugy nagyon fiatalos sokszor gyerekes hüyleségei vannak de azért ott van már benne az a kor... sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!