Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sok körkülönbség?

Figyelt kérdés
17/L vagyok, mondhatni hogy beleszerettem, vagy már annál többet is érzek egy 32 éves férfi iránt.Sosem gondoltam volna hogy velem iylen megfog történni.Mindíg is idősebb fiúk érdekeltek kb 23-25,talán azért mert énis egy komolyabb lány vagyok.(még apukám mondta hogy 17 éves korom ellenére a gondolkodásom felér egy 30 évesével)ez abból adódik hogy a szüleim nagyon hamar elváltak 10 éves voltam azóta én járok a boltba én vigyázok hugomra öcsémre mosok, főzök, takarítok.Szóval hamar felkellett nőljek.A szüleim között is 15 év korkülönbség volt.Nemtudom mit kezdjek ezzel az érzéssel felejtesem el, vagy inkább ismerkedjünk meg? Előre is köszi a válaszokat :)
2010. júl. 21. 11:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
szerintem ismerkedjünk meg
2010. júl. 21. 11:11
 2/15 anonim ***** válasza:
Rgy
2010. júl. 21. 11:13
 3/15 anonim ***** válasza:
ha jót akarsz magadnak, felejtsd el.
2010. júl. 21. 11:20
 4/15 anonim ***** válasza:
Engedj a vágyaidnak... :D de amúgy nincs barátnője ugye?
2010. júl. 21. 11:20
 5/15 anonim ***** válasza:

Nézd, én 33 évesen azért nem találom furának a dolgot, mert az egyik legjobb barátom, aki 31 most, egy 18 éves lánnyal van együtt, és boldog mind a kettő. Igenis egy 18éves normális esetben nem olyan átgondolt, mint egy 30-pár éves, ez okozhat problémákat. De ha a 32 éves srác nem kezel téged kislányként (és nem megy el a másik irányba sem, hogy "hát egy 17 éves még khm...rózsaszín, és amit pisil az rózsavíz...stb") akkor lehettek boldogok együtt. Egyenlőnek kell, hogy legyetek, nem lehet az, hogy te még kislány vagy, ezért én mondom meg, hová megyünk... Ha ezt nem érzed, hogy egyenlőek lennétek, akkor szórakozzál csak, és vigyázz, hogy ne égessen meg, ha elmegy, vagy te érzed, hogy menned kell...

33/F

2010. júl. 21. 11:24
 6/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nincs barátnője! Felesége van.
2010. júl. 21. 11:25
 7/15 A kérdező kommentje:
nincs senkije se barátnő se feleség (ha lenne akkor nem is próbálkoznék)
2010. júl. 21. 11:30
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha egyedülállő akk ismerd meg! :) Sok Sikert!
2010. júl. 21. 11:31
 9/15 A kérdező kommentje:
hát elég komoly csajszi vagyok :) de nem mindíg persze, szóval kislányos nem vagyok az biztos külsőleg és belsőleg sem
2010. júl. 21. 11:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Körkülönbség? Tehát van két kör, és kiszámolod kerületben meg területben a különbséget a kettő között, vagy mi?
2010. júl. 21. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!