Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sok körkülönbség?

Figyelt kérdés
17/L vagyok, mondhatni hogy beleszerettem, vagy már annál többet is érzek egy 32 éves férfi iránt.Sosem gondoltam volna hogy velem iylen megfog történni.Mindíg is idősebb fiúk érdekeltek kb 23-25,talán azért mert énis egy komolyabb lány vagyok.(még apukám mondta hogy 17 éves korom ellenére a gondolkodásom felér egy 30 évesével)ez abból adódik hogy a szüleim nagyon hamar elváltak 10 éves voltam azóta én járok a boltba én vigyázok hugomra öcsémre mosok, főzök, takarítok.Szóval hamar felkellett nőljek.A szüleim között is 15 év korkülönbség volt.Nemtudom mit kezdjek ezzel az érzéssel felejtesem el, vagy inkább ismerkedjünk meg? Előre is köszi a válaszokat :)
2010. júl. 21. 11:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hali :) Szerintem nyugodtan ismerkedj vele...mármint, ha ő is vevő rá... Nem tudni mi lesz az ismerkedésetekből... Gondolj arra, hogy nem biztos, hogy jó dolog fog kisülni belőle...de az is lehet, hogy valami nagyon szuper kapcsolat lesz..ki tudja...:)

Én 25 éves vagyok...2 éve hozzámentem egy nálam 12 évvel idősebb pasihoz..:) Ő most 37 éves, és a legnagyobb szerelemben, szenvedélyben, harmóniában élünk együtt :) Most várjuk első kisbabánkat...üdv

2010. júl. 21. 14:18
 12/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat az utolsónak meg gratulálok:) sok boldogságot
2010. júl. 21. 16:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Ismerkedj vele! :) És minden tiszteletem a Tiéd, hogy 17 évesen már mosol, főzöl, takarítasz. Igazi nő lesz belőled! :)
2010. júl. 23. 16:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Hehe,ezen az oldalon az első válaszolónak,én szüleim is ennyi idősek voltak,mikor engem vártak. :D De ők már 3 éves házasok voltak. :)

A kérdezőnek meg,szerintem nyugodtan mond el otthon...mond hogy be szeretnéd mutatni a barátod,akkor majd rákérdeznek hogy milyen,mondj róla szépeket,jókat. :) Csak őszintén.

2010. júl. 23. 16:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Jajj,ne haragudj,előző vagyok,a válaszom hülyeség. :D Néha könyvjelzőkhöz rakok néhány kérdést,hogy majd később nézegetem,és véletlenül ezt egy másik kérdésnek gondoltam,bocsi. :D
2010. júl. 23. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!