Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok körkülönbség?
Hali :) Szerintem nyugodtan ismerkedj vele...mármint, ha ő is vevő rá... Nem tudni mi lesz az ismerkedésetekből... Gondolj arra, hogy nem biztos, hogy jó dolog fog kisülni belőle...de az is lehet, hogy valami nagyon szuper kapcsolat lesz..ki tudja...:)
Én 25 éves vagyok...2 éve hozzámentem egy nálam 12 évvel idősebb pasihoz..:) Ő most 37 éves, és a legnagyobb szerelemben, szenvedélyben, harmóniában élünk együtt :) Most várjuk első kisbabánkat...üdv
Hehe,ezen az oldalon az első válaszolónak,én szüleim is ennyi idősek voltak,mikor engem vártak. :D De ők már 3 éves házasok voltak. :)
A kérdezőnek meg,szerintem nyugodtan mond el otthon...mond hogy be szeretnéd mutatni a barátod,akkor majd rákérdeznek hogy milyen,mondj róla szépeket,jókat. :) Csak őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!