Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ha éppen úgy gondoljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha éppen úgy gondoljátok, nem álltok készen egy új kapcsolatra, de megismerkedtek egy lánnyal?

Figyelt kérdés
....aki emiatt haver kategóriába kerül.Később ahogy telik az idő,lehet belőle esélyes jelölt? Vagy aki egyszer már haverkategória.....az az is marad.Vagy attól függ milyen közel kerültök egymáshoz?
2011. szept. 4. 15:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Emiatt nem kerülne haver kategóriába.. Vígasztalódnék vele..

F/16

2011. szept. 4. 15:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedek igen, de valamikor még ahhoz sincs kedvem. Lehet belőle esélyes jelölt később, ahogy telik az idő.
2011. szept. 4. 15:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha jó a cicije akkor lehet akármi.
2011. szept. 4. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:

lány csak akkor kerül egy fiúnál haver státuszba: ha van párja valamelyik félnek, nem tetszik külseje vagy a múltja, szerelmes másba... a lényeg, h olyan, aki tetszik és bejön minden szempontból + nincs 3. a képben: sose lesz haver.

ha Te ebbe a kategóriába kerültél, akkor vagy soha, vagy nagyon sok idő elteltével és körülmény változásával kerülhetsz ki onnan.

2011. szept. 4. 16:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs olyan, hogy haver kategória és nem lesz belőle semmi. Megdugni attól még jó lesz.
2011. szept. 4. 16:02
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Különösen a 4. hozzászólónak.

Épp erre voltam kíváncsi,hogy idővel akkor bármit lehetséges,és én inkább ezalatt kapcsolatot értek,nem hogy csak dugunk egyet.

2011. szept. 4. 16:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálam max akkor kerül haver kategóriába egy lány, ha nem jön be mint nő, viszont jó vele beszélgetni, hülyülni. :)

Ha csalódtam is, mindig könnyebb felejteni egy másik lánnyal, aki új érzésekkel ajándékoz meg és elvarázsol azzal, h teljesen más, mint az előző!

29/F

2011. szept. 6. 10:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha érzek valamit iránta, de nem álok készen egy kapcsolatra, attól még "randizhatunk", szóval találkozunk, beszélketünk, sokat vagyunk együtt, de sokkal később lesz belőle szerelem. Legalább is csak akkor, ha teljes mértlkben megbizonyosodom róla, hogy megérdemli a bizalmam. Persze, ha tudja, hogy most nem vagyok könnyű helyzetben, de ennek ellenére mellettem van, az már egy nagyon nagy plusz pont, mert ebből tudni fogom, hogy amikor szarban leszek, akkor nem tűnik el és ott lesz a nehéz helyzetekben.

Nem rég volt egy csaj, aki odáig volt meg vissza, hogy ő engem mennyire szeret és én miért nem szeretem őt. Pont akkor voltam, meg még most is egy nehéz szakitás után és nem tudtam volna belekezdeni semmibe és ezt meg is mondtam neki, hogy most nem, későb ki tudja. Ahhoz képest, hogy mennyire akart, lekopott, azóta egy szót nem beszéltünk. Most az ilyenben hogy lehet bizni? Sehogy.

2011. szept. 6. 11:21
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, az utolsó kettő még hasznosabb volt :)

Pont ezeken morfondíroztam....

2011. szept. 6. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!