Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én unom már annyira, hogy facebook-on viccből házasnak, eljegyzettnek, özvegynek jelenítik meg a családi állapotukat az emberek, amikor semmi ilyesmiről nincs szó?
Egyszerű: ha valamelyik ismerősöd így beszél, akkor:
A, Megmondod neki, hogy szerinted gáz és zavar, és hogy ne beszéljen így
B, Törlöd a faxba, megszakítasz vele minden kapcsolatot és kész
Csak az ne legyen, hogy neki báj-vigyorogsz, aztán a háta mögött meg elhordod minden szarnak, mert akkor te sem vagy jobb!
bocs, de miaz a csinkó? : D
na meg a nyomoronc 11-12 évesek is olyan szavakat használnak, h nemis írom már le.
meg mindenkit "oltogatnak"
én még azt utálom nagyon, h ezer embert bejelölnek a képen... de még ha éppen nem is látszik a fejük, aláírják, h köszi szépvagy szeretlek..
szánalmas...
Én csak mosolygok ezen.Számomra inkább az a szomorú,hogy sokan a facebookon élik a mindennapjukat."most megyek nyaralni,de holnap hívlak"..vagy "vettem egy cipőt" vagy holnap mozi" stb..Miért nem lehet egyszerűen csak az illetőnek aki érdekelt benne megírni??
Azt,hogy valaki mást ír magáról mint ami.és legyen az a párkapcsolat,vagy hogy tud vagy 5 nyelven,sőt sokan nem a valós címüket írják le,nos ez csak egy unalmas szórakozás..De sajnos ez nem csak 12 évesek poénkodása.Az unokahúgom 21 éves,okos,szép nő..Mégis Ausztráliát írta ki lakhelynek(pedig vidéken él) és ő is nővel van párkapcsolatban,pedig csak a barátnője az illető,és van férfi partnere..Viszont 21 évesen ő is a facebookon éli az életét..Ez a szomorú---
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!