Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belémszerettett? (lent)

Figyelt kérdés

Történt velem az,hogy ugymond megteetszett egy lány,gyorsan jött,igyhát párnap után közöltem vele,hogy mi is van..

Ő mondta h nem tart csunyának,bir engeme,de nem szeret...

Oké elfogadtam,mellesleg a legjobb barátom megeis szerette,nemsokáig izgatott..nem voltam depis..xD

És mostanába,1hétben ..(mellesleg osztálytársam volt)

Naponta rámir facebookon..

Mindenfélét...eddig 1képemen sem volt lájk,mostmeg összeset be lájkolta.

(nemrég szakított a barátjával)

Most,akkor igy próbálja kifejezni,h mégis megpróbálná velem?

azt a válaszokat kerüljétek please,hogy kérdezd meg,mert...az égő ha megkérdem,és nem..xD

2011. júl. 24. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Beszélgessetek sokat, várjál 2-3 napot aztán kérdezd meg tőle, hogy nem lenne-e kedve veled találkozni. Aztán majd kiderül :)
2011. júl. 24. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Az is égő, hogy nem válaszolok neked és életed végéig örök kétségek közt fogsz élni.

Ha pedig azt mondjuk, hogy tetszel neki, akar tőled valamit és nem, mi leszünk a mocskok, minket fogsz brutálisan, kegyetlen érzelmek nélkül szétmarcangolni, elvakultan a gyűlölettel megszállva. Nem??? Jobb ha megkérdezed. Vagy találkozgatsz vele. Esetleg bökd meg:DD (te jó ég..)

2011. júl. 24. 17:10
 3/5 A kérdező kommentje:

Jó mi?xD

Az meg,hogy eljönne velem...kb 1000%..

Már azért is mert jókat szökött nevetni rajtam:D

2011. júl. 24. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Ahelyett h lájkolgat neked már rég leszophatott vna;)

Béke

2011. júl. 24. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:
RANDI!!! :D
2011. júl. 24. 19:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!