Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belémszerettett? (lent)
Történt velem az,hogy ugymond megteetszett egy lány,gyorsan jött,igyhát párnap után közöltem vele,hogy mi is van..
Ő mondta h nem tart csunyának,bir engeme,de nem szeret...
Oké elfogadtam,mellesleg a legjobb barátom megeis szerette,nemsokáig izgatott..nem voltam depis..xD
És mostanába,1hétben ..(mellesleg osztálytársam volt)
Naponta rámir facebookon..
Mindenfélét...eddig 1képemen sem volt lájk,mostmeg összeset be lájkolta.
(nemrég szakított a barátjával)
Most,akkor igy próbálja kifejezni,h mégis megpróbálná velem?
azt a válaszokat kerüljétek please,hogy kérdezd meg,mert...az égő ha megkérdem,és nem..xD
Az is égő, hogy nem válaszolok neked és életed végéig örök kétségek közt fogsz élni.
Ha pedig azt mondjuk, hogy tetszel neki, akar tőled valamit és nem, mi leszünk a mocskok, minket fogsz brutálisan, kegyetlen érzelmek nélkül szétmarcangolni, elvakultan a gyűlölettel megszállva. Nem??? Jobb ha megkérdezed. Vagy találkozgatsz vele. Esetleg bökd meg:DD (te jó ég..)
Jó mi?xD
Az meg,hogy eljönne velem...kb 1000%..
Már azért is mert jókat szökött nevetni rajtam:D
Ahelyett h lájkolgat neked már rég leszophatott vna;)
Béke
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!