Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17 évesen terhesen a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen terhesen a párom nélkül hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni ezúttal valaki idegentől, mert már a közvetlen környezetem teljesen elfogult valami vagy valaki miatt... 17 éves leszek szeptemberbe, a (ex)párom most 19. 1,5 éve hogy együtt vagyunk és most ő kimondta a szakítást, miután megtudta, hogy terhes vagyok. Pedig először nagyon örült neki, elmondta sok mindenkinek. Most pedig teljesen kifordult magából, engem hibáztat amiatt, hogy terhes lettem pedig gyógyszert szedtem. Azt mondja, hogy ő még élni szeretne és már nem szeret, de pár napja még esküvőt tervezgettünk... A múltról annyit hogy védekezés mellett az 1 év alatt már 2× terhes lettem, az én szüleim miatt el kellett vetetni mindkettőt, de valahol igazuk van és talán jobb is így (most már biztos). Ő mindkettőnek nagyon örült és nem akarta, hogy elvetessük én is már a 2. azt mondtam, hogy nem akarom ezt még egyszer átélni, és most újra ebben a helyzetben vagyok. Tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek. Nem akarok belemenni egy erőltet kapcsolatba se, amit a másik fél nem akar, de már elvetetni is nagyon félek, lehet soha többet nem lehet. Anyukám engem is egyedül nevelt, én nem szeretném ezt gyermekemnek. Kérlek benneteket segítsetek! Az is jó ha csak véleményt írtok, kíváncsi vagyok más mit gondol. Légyszi a megítélő, rosszalló válaszolók kíméljenek, kaptam már eleget, a lelkiismeretem már így is fojtogat.
2011. júl. 21. 09:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

2 abortusz után a harmadik kinyírhatja a méhed, nagyon veszélyes és adj hálát, hogy van annyi spiritusz a méhfaladban, hogy megtapadt rajta a megtermékenyített petesejt. Adj hálát, akinek akarsz és tartsd meg a gyereket! Majd felveszel rá segélyt, mint egyes népcsoportok és szülői támogatással felneveled. Nem lesz egyszerű élete, de élni fog, lesz egy anyukája, aki tud karriert csinálni (mire szakmád lesz, a gyereked elmúlik 3 éves, mehet óvodába). Nézd a jó oldalát, sokan 30-35 évesen már teherbe se nagyon tudnak esni, előtte meg a karrierjüket építették. Neked lehet gyereked is és karriered szintén.

Vállald be!

2011. júl. 21. 14:34
 12/13 anonim ***** válasza:

11:01-nek: ez mekkora szöveg :D

Kár, hogy interneten bárki bármit mondhat. Ha régebbről ismernétek egymást, igazából korrekt lenne a lépés. Ugyanakkor a kicsinek jobb a van-férfi-de-nem-apuka, mint a nincs-férfi-apád-elhagyott...

2011. júl. 21. 14:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is tartsd meg! A döntés a tiéd, te tudod, hogy eltudnád-e viselni az abortuszt, mennyire kötődsz már most a babádhoz!

Kívánok neked erőt és azt hogy a lehető legjobb döntést hozd ebben a helyzetben!

Esetleg írj, hogy hogyan döntöttél..

2011. júl. 21. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!