Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Érdekelne van-e köztetek itt...

Érdekelne van-e köztetek itt valaki aki terhesen is szoptat tovább?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokra lennék kiváncsi, nem tudom hogyan fog a továbbiakban alakulni.15 hónapos a kisfiam még kb. napi 4x cicizik, de most éjszaka is többet jönnek a rágófogai.

11hetes terhes vagyok, úgy terveztem h kb.2éves koráig szoptatom. Mikor a tesó érkezik a kisfiam 22hós lesz.

2010. márc. 4. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem is 15 hós a fiam és én is várandós vagyok 9 hetes kismami.Fiam napi 4x cicizése az a minimum nála.Ő nappal szopizik most többet,hogy jön a foga + beteg is volt.Védönőm azt mondta nyugodtan szoptasam tovább őt semmi probléma nem adódhat ebből.Csak vitamint ajánlót,hogy szedjek,mert ugye terheség+szopiztatás mégjobban igénybe veszi a szervezetett.Lehet,hogy idő közben leszokik majd de annak is meg van az esélye,hogy ha meg lesz a kistesó akkor is fog jönni 1x-1x cicizni.Már hallottam ilyet is olyat is.

Boldog babavárást és babázást!

Sorstárs:))!!!!

2010. márc. 4. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Barátnőm 6hónapos terhes koráig szoptatott,hogy azért e,de a baba nagyon pici volt.Védőnőnek hiszek,de azért ha terhes lennék a lányom mellett,akkor elválasztanám
2010. márc. 4. 21:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Szia sorstárs:)

A védőnő azért emlitette h el kéne válsztani, de én nem nagyon akarom, szerintem nem tudnám még jó darabig.

Ő is most beteg volt+ a foga, napközben is jön és húzza le a polóm:)

Csak nem tudom milyen lesz nagy hassal szoptatni, nehogy hamarabb beinduljon a szülés pl. ?

Én is gondoltam arra h adnék neki is, mellszívozás helyett:)

2010. márc. 4. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is szoptattam 30. hétig, nekem is azt mondták, hogy semmi baj nem lehet belőle. Ennek köszönhetően (szopi), vagy sem de nagyon rosszul viseltem a terhességet, gyenge voltam és sokszor keményedett a hasam. Mióta nem cicizik a kislányom sokkal jobban érzem magam.

Barátnőm viszont nem szoptatott és mégis szinte ugyanezek a dolgok viselik meg.

Igazából csak azt szeretném kihozni, hogy szerintem embere és helyzete válogatja.

Egészséges babavárást! Egy 38h kismami

2010. márc. 4. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is 15 hónapos volt a lányom amikor már 8 hetes terhes voltam, és még szopizott napi 3x-4x. Ahogy érzékennyé kezdett válni a mellbimbóm nem volt már jó nekem. Egyik nap mondtam neki, hogy "anyának ez már nem jó". Elengedte a cicit és azóta nem is kérte. Pedig igazi cicifüggő volt. Most hogy megint szoptatok, már egyátalán nem érdekli. Meg se viselte. Azt hittem sokkal nehezebb lesz.
2010. márc. 5. 06:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy betolakodom, csak a ki írt kérdésemre nem jött válasz, pedig valószínű, pont Ti tudtatok volna okosakat mondani. Amikor pár hetes terhesek voltatok, éreztetek valami szokatlant szoptatáskor? Köszi, és még egyszer bocs a Kérdezőtől.
2010. márc. 6. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!