Érdekelne van-e köztetek itt valaki aki terhesen is szoptat tovább?
Tapasztalatokra lennék kiváncsi, nem tudom hogyan fog a továbbiakban alakulni.15 hónapos a kisfiam még kb. napi 4x cicizik, de most éjszaka is többet jönnek a rágófogai.
11hetes terhes vagyok, úgy terveztem h kb.2éves koráig szoptatom. Mikor a tesó érkezik a kisfiam 22hós lesz.
Szia!Nekem is 15 hós a fiam és én is várandós vagyok 9 hetes kismami.Fiam napi 4x cicizése az a minimum nála.Ő nappal szopizik most többet,hogy jön a foga + beteg is volt.Védönőm azt mondta nyugodtan szoptasam tovább őt semmi probléma nem adódhat ebből.Csak vitamint ajánlót,hogy szedjek,mert ugye terheség+szopiztatás mégjobban igénybe veszi a szervezetett.Lehet,hogy idő közben leszokik majd de annak is meg van az esélye,hogy ha meg lesz a kistesó akkor is fog jönni 1x-1x cicizni.Már hallottam ilyet is olyat is.
Boldog babavárást és babázást!
Sorstárs:))!!!!
Szia sorstárs:)
A védőnő azért emlitette h el kéne válsztani, de én nem nagyon akarom, szerintem nem tudnám még jó darabig.
Ő is most beteg volt+ a foga, napközben is jön és húzza le a polóm:)
Csak nem tudom milyen lesz nagy hassal szoptatni, nehogy hamarabb beinduljon a szülés pl. ?
Én is gondoltam arra h adnék neki is, mellszívozás helyett:)
Szia!
Én is szoptattam 30. hétig, nekem is azt mondták, hogy semmi baj nem lehet belőle. Ennek köszönhetően (szopi), vagy sem de nagyon rosszul viseltem a terhességet, gyenge voltam és sokszor keményedett a hasam. Mióta nem cicizik a kislányom sokkal jobban érzem magam.
Barátnőm viszont nem szoptatott és mégis szinte ugyanezek a dolgok viselik meg.
Igazából csak azt szeretném kihozni, hogy szerintem embere és helyzete válogatja.
Egészséges babavárást! Egy 38h kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!