Nem akarom tovább mérgezni a babám, de egyedül nem megy. Akinek sikerült hamar letenni a cigit terhesen, hogyan?
Nem terveztük a kicsit, nagyon szeretném letenni a cigit, de fizikai "fájdalmaim" vannak, annyira kívánom. 2-2,5doboz, erőset szívtam. Ugyan az erőset letettem, gyengére cseréltem, és csak 3próbálok belőle szívni naponta, de nem megy. Reszketek, annyira kívánom, gépelni is alig tudok, úgy remegek. Ennyire vágyik a testem a nikotin után. Ha csak gyengét szívnék, még úgy is hetek, rosszabb esetben hónapok, mire el tudom hagyni segítség nélkül. És 3szál is sok a kicsi miatt. A védőnőm és a háziorvosom minősíthetetlen hangnemben beszélt velem, mikor segítséget kértem tőlük(persze ne dohányozzak, igazuk van) de meg sem próbáltak segíteni, tanácsot adni.
Nikotintapasz, nikotinos rágót nem lehet, nem szabad, mert az is olyan, mintha szívnám. Mit tehetnék, hogy még csak vágy se legyen, idegileg se kattanjak meg, ne produkáljak elvonási tüneteket, de ne is ártson a picinek.
Kérlek akinek segítettek ilyesmiben, az nekem is segítsen.
Nagyon köszönöm, előre is.
Ezért kértem segítséget, mert nem akarok ennél is jobban ártani a kicsinek. De csak így, hogy tedd le, nem megy.
Írtam, hogy nagyon szarul vagyok nélküle, ülökk a gép előtt, mennék ki, de fogakat összeszorítva maradok a seggemen, de közben egyre jobban reszketek, reszketek, reszketek.
Olyan érzés, mintha napokig nem ehetnél.
Több ismerősöm volt/van, akik terhesen dohányoztak sajnos. Bár egészséges gyermekeik születtek, nem arra buzdítalak, hogy maradjon minden a régiben, de próbáld meg azt, hogy lényegesen csökkented az adagot. a 2-2,5 doboz helyett hirtelen nagyon drasztikus a három szál, de próbáld tartani. Ha nem megy akkor is figyelj arra, hogy minél kevesebbet szívj. Fokozatosan csökkentsd, hátha végül le tudod rakni. Én nagyon szurkolok Neked és gondolj sokat a kisbabádra, aki csak Tőled függ most! Az egész életét, élet minőségét meghatározhatod ezzel!!!
Szurkolok!
Bocsi,szegyen a vedonod es az orvosod inkabb adnanak jo tanacsokat.
Probalj valami nyugatato teat iszogatni.
Citromfu,macskagyoker ezeket lehet terhesseg alatt is inni.
Az én párom is dohányzik, de ha megjön a babó ezt nem engedhetjük meg magunknak hogy havi 30 ezer a cigire menjen el. Én erre akarom elráncigálni!
Ha a nikotin hiánya miatt vagy rosszul nem azért mert a szkásaid rabja vagy akkor ez segithet! és ha elmultál 3 hónapos nem árt a kicsinek!
21 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!