Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Basszus megint mindent elcseszek? :S
Figyelt kérdés
Az a helyzet h lett páár napja barátom... 3hete ismerjük csak egymást de elég ütemesen haladunk...És már most szóba került a szex:S én hoztam fel ezt a témát de nemtom miért mind1... az a lényeg h a ez egy próbáljuk ki kapcsolat annyira nemjön be nekem a srác de hihetetlenül szeret:s énis nagyonszeretem már sikerült neki megszerettetnie magát velem... de szerintem h felhoztam ezt a témát most elcsesztem a lépéseket... mármint lehet ez a szexen fog alapulni vagy ilyesmi vagy normális? még nemvolt pasim azért nemvágom:S2011. júl. 21. 02:23
1/5 anonim válasza:
Ez engem special kiábrándítana, ha felhozná a szex témát.
Kicsit rámenősnek tűntetted fel magad, de nem biztos hogy ezt ő is így véli.
Amúgy hány éves vagy?
2/5 A kérdező kommentje:
mármint nemkonkrétan így feldobtam hanem ott lyukadtunk ki...:S demondta h jó h erről is beszélünk... meg szóval bulin jöttünk össze már sokszor smároltunk együtt is aludtunkde nemvolt még szex meg semmi... amúgy 16...
2011. júl. 21. 02:37
3/5 anonim válasza:
Az nemgond, hogy feljött a szex téma, de az nem elég ha ő szeret, ne add magad oda olyannak akibe amúgy nemvagy szerelmes. De te döntésed, végülis ő szeret. Visszatérve pedig ha te 16 vagy, akkor ő is ekörül gondolom. Egy tizen-huszonéves srácnak eléggé a szex jár a fejében. Ez nem azt jelenti, hogy mindenáron. Csak ő próbálkozni fog, beszélni fog róla. Ha megbeszéled vele, hogy később szeretnéd, akkor megoldódhat. De azt ne felejtsd el, hogy nem csak dugás van a világon, ha te is szeretnéd haladhattok lassan tovább. Mondjuk ha pettingeltek nem törény hogy utána el kell vesztened a szüzességed. Szerintem azzal még várj.
4/5 anonim válasza:
ne parázz:) egy kezdődő kapcsolatnak nem úgy kell alakulnia, ahogy azt ebben meg abban a filmben láttad, vagy ahogy a barátnőid mondják. úgy haladtok, ahogy nektek jó. felmerült ez a téma, ez még jó is, mert beszéltek róla. kell róla beszélni:)
egyébként (jó, 16 évesen nem) az a normális kapcsolat, ami a szexen alapul:))) vagy ha nem is azon alapul, de baromi fontos pillére.
na, a lényeg, hogy ne görcsölj, sodródj az árral, nem rontottál el semmit.
23N
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat igazatok van... uhh most megnyugodtam:)
2011. júl. 22. 00:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!