Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Basszus, hogy lehet ilyen aranyos valaki? Túlságosan elbízom magam, és sokat képzelek bele?

Figyelt kérdés

Ne haragudjatok, valakinek el kell mondanom, és most csak veletek tudom megbeszélni.

Szóval barátommal szakítottunk lassan 10 hónapja. Nem keresett, idegesítőnek tartott, lerázott, azt mondta, csak barátnak akar, majd egyáltalán nem is keresett, ha ráírtam, akkor lekoptatott. Olyanokat is mondott rólam, hogy örül, hogy megszabadult tőlem, meg a kapcsolatból, elég zűrös volt, egy ember, akiben bíztam tönkretette a bizalmat köztünk, amiben én is szerepet játszottam, hisz bíztam benne, és visszaélt vele. Ezért szakítottunk, mert távkapcsolatot nem lehet úgy folytatni, hogy ő nem bízik bennem.

Mostanság megint felvette velem a kapcsolatot. Együtt játszunk (ott ismerkedtünk meg), csak miattam játszik, a napokban felhívott, hogy elmesélje a napját. Tegnap csúnyán összevesztünk, de utána én is bocsit kértem, ő is. Ma írtam, hogy szurkoljon, mert vizsgázom, és nagyon félek. Kaptam tőle sms-t később, hogy hogy sikerült. Aztán most rámírt facebookon, hogy gratulál a vizsgámhoz, és hogy nem lesz pár hétig meló miatt. Kérdeztem, hogy ugye azért tartjuk a kapcsolatot attól függetlenül valahogy. Ő mondta, hogy persze. Aztán még dumáltunk egy fél-1 órát.

Én most annyira fel vagyok dobva. Nagyon elbízom magam? Vagy ebből még tényleg bármi lehet?

2011. jún. 24. 17:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A te érdekedben remélem nem lesz belőle semmi. Ha egyszer már idegesítőnek tartott, akkor ha újra összejöttök ugyanez lesz, aztán szenvedhetsz megint hónapokig mellette.
2011. jún. 24. 17:40
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor sem jönnék vele össze újra, ha biztosra tudnám, hogy szeret. Azt mondta neked, hogy örül, hogy megszabadult tőled, hogy idegesítő vagy, most pedig visszamenne hozzád? Legalja.
2011. jún. 24. 17:47
 3/16 anonim ***** válasza:
67%

Bocs, ha kiábrándítalak, de szerintem most jutott el arra a pontra, hogy túllépett a sértettségén, és tényleg a barátod tudna lenni. Vagy gondolod belemenne megint úgy távkapcsolatba, hogy részben ebből adódott a gond köztetek? Persze ezt kívülről nehéz megítélni, de én tapasztalatból ezt mondanám. Azért drukkolok, ha te ezt szeretnéd.

Egyébként csak kíváncsiságból milyen típusú játék? :)

2011. jún. 24. 17:48
 4/16 anonim ***** válasza:
24%
A felmelegített kapcsolatok már nem jók, ha egyszer szakítasz valakivel, ne menj vissza hozzá, nagyon kevés az esély, hogy jó lesz.
2011. jún. 24. 17:55
 5/16 mimano ***** válasza:
Játsz inkább mással...
2011. jún. 24. 18:07
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

A " felmelegített kapcsolatok nem jók "dumát könyörgöm legyetek szívesek hagyjátok abba. Attól, hogy nektek nem sikerült, másnak még sikerülhet.

Szurkolok neked!

2011. jún. 24. 18:19
 7/16 A kérdező kommentje:

Szóval szerintetek csak barátkozni akar? Nem tudom... egy barát közli a másikkal, hogy nem lesz 2-3 hétig, mert dolgozik 12 órában?

A távkapcsolatot én rontottam el, hosszú miért, nagyot hibáztam akkor.

Lehetséges, hogy még érezzen irántam gyengéd érzelmeket? Vagy hogy újra belém szeressen?

Egyébként én nem akarok ugyanolyan kapcsolatot, mint akkor. Attól, hogy nem olyan, még lehet jó. Én őt akarom, csak nem tudom, ő akar-e engem, de rákérdezni félek, valahogy tartok tőle, hogy megint azt mondja, csak barát.

Amúgy wow-al játszunk. Akkor eredetin barátkoztunk össze, illetve most törtön kezdett el játszani csak miattam :$

2011. jún. 24. 18:23
 8/16 mimano ***** válasza:
Hát ez minden csak nem igazi kapcsolat... Ne erőltesd szerintem! Hidd el hamar kihevered!
2011. jún. 24. 18:26
 9/16 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Működhet az újra összejövünk, de olyannal én nem szeretném, aki örül, hogy megszabadult tőlem.
2011. jún. 24. 18:54
 10/16 anonim ***** válasza:
3. vagyok, és én értem a dolgot, hogy anno csak felindultságában mondta azokat a 3. személy miatt, aki bekavart. De szerintem ha együtt játszol valakivel, akkor simán szólsz neki, hogy 2-3 hétig nem leszel, mi még a guildben is bejelentettük ezt. Szóval szerintem ne nagyon reménykedj :S 10 hónap azért hosszú idő. Ha csak megbánta volna a dolgot és akarna tőled valamit, akkor hamarabb keresett volna.
2011. jún. 24. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!