Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Basszus voltatok már ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Basszus voltatok már ennyire szerelmesek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen megőrülök érte, imádom szeretem, mindig ő jár a fejembe....*_*

Mégis az motoszkál bennem, hogy ő nem szeret ugyanígy, vagy ugyanennyire, és hogy esetleg meg is csalna...:S nagyon féltékeny típus vagyok, bízom benne, de valahogy mégis ottvan az a pici ki kétely...:S

Távkapcsi a dolog, de nemérdekel, vállalom az utazást a plusz lóvét, mert Szeretem.

Normális ez a pici bizalmatlanság azért?

Ugyérzem egyre jobban beleszeretek, egyre többet szeretnék vele lenni...*_*

22/F 19L, és 3 és fél hónapja tart

2011. szept. 21. 18:31
 1/7 habibi ***** válasza:

én is hasonlóan megőrülök a páromért , azok a pillangók a hasban... hjajjj... már lassan egy éve, de én nem vagyok bizalmatlan vele szemben, tudom róla, hogy hűséges és én is az vagyok, és kész. Nem csinálok magamnak plusz kitalációkat, hogy mi van ha megcsal, blabla... ez nem fér nekem bele a szerelembe. nem tartom rajta a szemem, nincsenek beépített embereim, akik megfigyelik Őt, "elengedem" kirándulni, zarándokolni is egyedül vagy a barátaival. Nem szeretném, ha úgy érezné magát mellettem, mintha fogoly lenne. Nálunk is távkapcs van és mégsem aggódom és Ő sem, mert bízunk egymásban és tudjuk egymásról, hogy egyikünk sem könnyűvérű, hűtlen. Na és persze mi már tettünk fogadalmat♥

Párom 21/F én 19/L

2011. szept. 21. 18:39
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
hálát adok az égieknek hogy nem vagyok szerelmes típus :D
2011. szept. 21. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:

magamat hallom mikor olvasom a soraid...

2 éve vagyunk együtt.. rajongok érte... *-* nagyon... túlságosan is... az elején majdnem belehaltam a szerelembe szó szerint, én tudom h ő nem szeret ugyanannyira... mára lenyugidtam....kontrollálom magam... én is folyton azt gondolom h megcsal... de tűrtőztetem magam... megpróbálok bízni benne... kuuuuu.....va nehéz.. nekünk nem távkapcsolat... szembe lakik... ez lehet rosszabb... órákig bírom az ablakot bámulni, és várni míg megcsörren a telefon... majd mikor megcsörren...., és tudom h nem szabad rögtön fölvennem... de majd kiugrik szivem....

megértelek! üdv a klubban!

21/L

2011. szept. 21. 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Voltam:S sőt még jobban is abból a szempontból, hogy ugyanazt éreztem mint te, de ez az évek múlásával csak erősödött, ilyen mély szeretet-szerelmet nem éreztem senki iránt eddig. Mivel már sok ideje együtt voltunk, tökéletesen tisztában voltam a hülyeségeivel meg a rossz szokásaival is, de ezzel együtt elfogadtam. Nálad ez még nagyon friss, egyelőre te idealizálod ezt a lányt. Remélem, hogy te nem jársz úgy mint én, mert én elveszítettem őt, kiderült, hogy ő már nem akart velem lenni egy idő után, mert elmúlt benne minden... őszintén szólva nem is tudom, hogy akarok-e még egyszer ennyire szerelmesnek lenni, mert iszonyú kiszolgáltatottá és sérülékennyé tesz:(

25 N

2011. szept. 21. 23:56
 5/7 A kérdező kommentje:

utsó:

igazad van, és nagyon rossz dolog abból a szempontból, hogy elmegy a józan ész mikor róla van szó, és nem tudsz helyesen dönteni....:S

De annyira jó vele lenni, és annyira szeretem....remélem Ő is így van ezzel...nem szeretném elveszíteni, ha szakítunk, sztem soha többé nem fogok megbízni egyetlen nőben sem, és nem is leszek szerelmes...

2011. szept. 22. 13:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat... Az a szerelem ami ilyen hatalmas lángolással indul, tuti, hogy előbb-utóbb rossz véget ér...eltűnik a szemüveg, csalódnak egymásban bukta.

Az lesz igazán tartós ami szépen lassan fokozatosan épül fel mint valami lassan haladó kanyargós folyó...

2011. szept. 24. 16:54
 7/7 anonim ***** válasza:

én 4 éve napról napra egyre jobban szeretem a páromat és ez fordítva is így van ♥. Soha nem szerettem még így senkit se és Ő se. egy ici-pici "egészséges" féltékenység azért az kell, de ne vidd túlzásba :)

L21

2011. szept. 24. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!