Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éven felüliek, voltatok mostanában szerelmesek? Mi lett belőle?
Igen, én voltam, pedig a válásom után már nem gondoltam arra, hogy kapok még egy esélyt az élettől.
Én 54 éves nő, ő 57 éves férfi.
És te, kérdező, hogy állsz ezzel a dologgal? Nyilván nem viccből tetted itt fel a kérdésedet.
Biztos te is megtaláltad a párodat. Ha mégsem, drukkolok, hogy megtaláld.
Hát nálam nem ennyire hagyományos a helyzet. 56 éves férfi vagyok, a kedvesem huszonegy évvel fiatalabb.
Nem tudatosan alakult így, nem vadásztam erre a korosztályra, egyszerűen szembejött velem a munkahelyemen, és megkérdezte, hol találja az egyik kollégát, akivel megbeszélése lenne. Szerencsére jól ismertem, akit keresett, és el is kísértem őt hozzá. A megbeszélés végén megint összefutottunk, újra válthattam vele pár szót.
Mikor később kezdett komollyá válni a dolog, majdnem szándékosan elüldöztem magam mellől, mert nem hittem el a szerencsémet. Jó, hogy hamar észhez tértem.
A korkülönbség ugyanis nem számít, ő nagyon éretten gondolkodik ha kell, én meg tudok vele felszabadult lenni, minden téren.
Ennyi a történet, azóta is jól megvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!