Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már valakibe ennyire betegen szerelmesek?
Jártunk egy ideig, de nem becsültem meg eléggé, így közös megegyezéssel szakítottunk. Akkor még csak szerettem, nem voltam szerelmes. 1 hónapja viszont beleestem. Szerelemből. Egyszerűen órákig tudnám nézni a képeit, mikor beszélünk akkor csak a hangját figyelem, a csacsogását, hogy hogy lehet ennyire angyali hangja valakinek, milyen édesen csilingel a nevetése, stb. Örülök mikor jókedve van, felvillanyoz. Úgy érzem én vagyok a világ legboldogabb embere, ha nevet valami viccemen, mikor érzem, hogy Ő egyáltalán nem haragszik rám a szakítás miatt. A nap 24 órájában Ő jár a fejemben, elképzelem milyen volt Vele régen, milyen szép a mosolya, hogyan csókol. Nem tudok semmire sem odafigyelni, mert folyton Ő lebeg be lelkiszemeim elé, a hangja, a gesztusai, minden. Legszívesebben eggyéválnék Vele. Jelenleg küldöldön van, de 2 hét múlva jön haza és ismét egy városban leszünk. Aztmondta Ő már nem szeretne kapcsolatot mert az a valami elmúlt, de barátok vagyunk, jól érzi magát velem. Abban reménykedek, hogy esetleg ha több időt töltünk kettesben majd ismét kialakul valami kis lángocska, de mellette félek is, hogy nem tudom elfelejteni és pofára esek. Egyszerűen hiányzik a közelsége, úgy érzem ha el kéne felejtenem megbolondulnék. Mint egy halálos beteg, kit csak Ő tart életben.
Viszont így belegondolva fura, hogy nem tudom elképzelni, hogy valaki akárcsakfele ennyire is szerelmes legyen belém.
Voltam, még jobban is. Én nem kellettem neki, de mégis túléltem. te is túl fogod, emberek milliói estek már át ezen a "halálos" betegségen, mégis kigyógyultak és most boldogok valaki mással.
25 N
Nézz szembe a tényekkel:
Ha igazán kellettél volna neki, ahhoz nem kell semmiféle hókuszpókusz a részedről. A szerelem egyik legfőbb tulajdonsága, hogy nem lehet megmagyarázni, mitől alakul ki. Vagy jön, vagy nem. A csaj esetében nem jött. És nem azért, mert nem "becsülted" meg vagy ezért, vagy azért. Hanem mert nem és kész. Tudod mennyire bele voltam esve egy srácba régen, aki csak kihasznált meg hülyített? Ő enyhén szólva se becsült meg, mégis bele voltam betegedve mint a huzat. Szóval NEM ezen múlik, értsd meg. Ő NEM szerelmes beléd, nem is lesz, ha eddig nem volt. Megmondta, hogy az a "valami" elmúlt". Esetlege gy szalmaláng lehettél neki, de az mindig elmúlik, nagyon gyorsan. Elhiszem, hogy szarul vagy, és csak őt áhítod, de nem lesz a tied, sose volt. Megoldás: megszakítani vele minden kapcsolatot, képeket tilos róla nézni utána borulj ki nyugodtan, sírj, szenvedj pár hetet, aztán szedd össze magad és vedd észre a többi lányt is. Mert el fog jönni az, akit legalább ennyire (ha nem jobban) fogsz szeretni és ő is viszont. Kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!