Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, van közületek aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van közületek aki ilyen "problémával" küzd?

Figyelt kérdés
Tehát az van,hogy 15 éves lány vagyok,még nem volt barátom,nem is csókolóztam,és tőlem meg állandóan kérdezgeti mindenki,hogy smároltam-e...majdnem az összes lány ismerősömnek van barátja és ez annyira rossz :( Második probléma,hogy duci vagyok.Na jó,szerencse,hogy egyenletesen oszlik el rajtam,de akkor is utálom :( meg annyira félek,ha rágondolok,hogy netán lesz barátom,akkor mi lesz?!miről tudunk majd beszélni?mit csinálunk?ezektől annyira félek.Meg állandóan lányok kérdezgetik,hogy:volt már pasid?erre én:nem!erre ők:wtf??még nem volt?!???na ilyenkor kezdem kellemetlenül érezni magam :S pl:,most is belegondolok,hogy ha lennek barátom akkor most mit csinálnánk?nem vagyok az a dumás csaj.sőt nagyon is unalmas vagyok(gondolom látszik is)...mit csináljak?válaszokat előre is köszönöm!
2011. júl. 20. 22:56
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

hááát...az nincs éppen közel

azért ha nagyon kilátástalannak érzed a dolgokat és beszélgetni támadna kedved akkor írj bátran

2011. júl. 20. 23:22
 22/27 A kérdező kommentje:
oké :D
2011. júl. 20. 23:25
 23/27 anonim ***** válasza:

Duci? Neked ez duci?:O 170 65? Akkor én is az vagyok? 173 58?:S Mondjuk nem tartottam magam soha vékonynak de mindig azt mondják, hogy nem vagyok duci akkor lehet mégis:S

Amúgy meg én 14 voltam amikor teljesen úgy álltam mint te most de egy évvel később jött egy fiú :) és én meg ugye nem voltam olyan mint te mert én be se vallottam neki, hogy ő az első barátom és annyira feszült voltam azt se tudtam, hogy kell beszélgetni meg hogyan kell viselkednem, senkitől nem tudtam tanácsot kérni. Szakított is egy hónap múlva velem ez a fiú..:( pedig visszagondolva ha nem az első lett volna hanem a második barátom még mindig együtt lennénk:) Mert nem elfogultságból de azóta se találtam olyat mint ő. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy jól teszed ha bevallod, hogy neked tényleg semmi nem volt még. Mert én próbáltam nagyobbnak tűnni mint ami vagyok.. A csók az magától fog menni hidd el :) a témák is meglesznek úgyhogy ne félj semmitől eljön magától aminek el kell jönnie előbb utóbb :)

2011. júl. 20. 23:29
 24/27 anonim válasza:
én így voltam decemberig, volt egy féléves kapcsolatom, de nem maradtam le semmiről (:
2011. júl. 20. 23:47
 25/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy unalmas,ha pedig egymásra hangolódtok,akkor úgyis lesz miről beszélni.

Mi a párommal az első két hétbe alig találtunk közös témát,de összeszoktunk,feloldódtunk és onnan jött minden.

Én 18évesen csókolóztam elősször és 19 évesen vesztettem el a szüzességem.Mindenkinek azt mondtam,hogy már csókolóztam,nem azért mert szégyennek tartottam,csak nem akartam ilyen hülye kérdésekre válaszolni,hogy mért nem smároltam eddig stb:)

Egyszerűen mert nem voltam szerelmes és az nekem nem volt elég,hogy külsőre bejön.

3éve élek kapcsolatban,azzal akivel elősször csókolóztam és szxeltem:D

2011. júl. 20. 23:49
 26/27 anonim ***** válasza:
én 14 vagyok de kb ugyanez a bajom.lécci irj fogyózási tippeket privátba
2011. júl. 21. 09:43
 27/27 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!hát én se tudok valami jó fogyókúrás tippeket,esetleg 5x enni keveset és sokat sportolni :D :P
2011. júl. 22. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!