Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kinek van közületek kockafej barátja? Milyen a kapcsolatotok? És mikről szoktatok beszélni?
hát én kocka vagyok és a barátnőm elég messze lakik úgyhogy vagy wowon vagy facebookon beszélünk
ha raid van akkor meg addig békén kell hagynia mert bünti lesz
nekem volt és elég idegesítő volt, hogy amikor átmentem hozzá, azt kellett nézni, ahogy a haverjaival cs-zik... amúgy a mostani pasim kicsit kocka, de kicsit én is az vagyok :) szóval amikor ott vagyok nála néha együtt játszunk ps-en
17/L
Nekem, és mivel énis kocka vagyok tökjól kijövünk :D Együtt szoktunk CS-zni meg Gridezni xd régebben Lineage is volt mert mindketten utáljuk a wowot :D szép az élet?! HL-DM is volt már meg Gmod elég sokszor de mivel ez nem egy játék topik, ezért ennyi elég is, bőven elég játékkal játszottunk már együtt :D Hát, ugyanazokról a dolgokról beszélnük mint a többi ember. A kapcsolatunkról, időjárás, játékok, filmek, emberek, tánc, stb. :D Főleg mivel DnB-zik azis egy főtéma. :D Én jumpolok szóval még a táncfajta-hasonlóság is megvan :D Ja és szeptembertől egy suli...Mert az ő sulijukba megyek :) Mondjuk néha zavart már hogy inkább játszott minthogy velem beszéljen, de megbeszéltük.
Mivel minden játékban rohadtul PROOOOO és tényleg :D ezért mikor átjön olyankor néha villogtatja pl a cs tudását :D
Olyan aranyooos :'D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!