Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van közületek aki ilyen "problémával" küzd?
Figyelt kérdés
Tehát az van,hogy 15 éves lány vagyok,még nem volt barátom,nem is csókolóztam,és tőlem meg állandóan kérdezgeti mindenki,hogy smároltam-e...majdnem az összes lány ismerősömnek van barátja és ez annyira rossz :( Második probléma,hogy duci vagyok.Na jó,szerencse,hogy egyenletesen oszlik el rajtam,de akkor is utálom :( meg annyira félek,ha rágondolok,hogy netán lesz barátom,akkor mi lesz?!miről tudunk majd beszélni?mit csinálunk?ezektől annyira félek.Meg állandóan lányok kérdezgetik,hogy:volt már pasid?erre én:nem!erre ők:wtf??még nem volt?!???na ilyenkor kezdem kellemetlenül érezni magam :S pl:,most is belegondolok,hogy ha lennek barátom akkor most mit csinálnánk?nem vagyok az a dumás csaj.sőt nagyon is unalmas vagyok(gondolom látszik is)...mit csináljak?válaszokat előre is köszönöm!2011. júl. 20. 22:56
1/27 anonim válasza:
ne válaszolj nekik és ennyi, vagy mond h már dugtál...hagy legyenek boldogok. :D én se vagyok kivétel ezek alól a kérdések alól...:D hogy mirol fogsz vele beszelni. ezt elore sose lehet tudni. amikor beszelsz valakivel telelesz temaval a fejed, elotte meg fostal.
2/27 anonim válasza:
Én azt tanácsolom, fogyj le-mindezt mindenféle rossz szándék nélkül. Csak te tehetsz róla, gondolom nem sportolsz semmit de étvágyad azért van. Számos esetben láttam már, hogy egy lányt úgy megbántottak, hogy "dühében" lefogyott, majd aztán rá sem lehetett ismerni, sem testileg, sem szellemileg. Persze hozzátartozik az igazsághoz, hogy sok a gyenge ember, aki aztán megízlelve a dolce vita örömét mégis visszamenekül a tepsihez, és visszahízik.
3/27 anonim válasza:
Szia en egy fiu vagyok :) De szerintem ez nm problema h unalmas vagy stb . Meg az se szegyen h nm volt meg baratod .Szerintem nm jot el az a fiu aki megerdemel teged:) Es ne fejel mert lesz nm ish 1 :) es ne fejel mert lesz mit csinaljatok nm ish keveset :P
4/27 A kérdező kommentje:
ja azt elfelejtetem:már attól is rosszul vagyok,ha az orális szexre gondolok :( csak az a baj,hogy minden pasi akarja!de én soha nem fogom csinálni,hiába irja mindenki,hogy nagyon jó :( mit csináljak???
2011. júl. 20. 23:02
5/27 anonim válasza:
héé :) először is nyugi :)
én is 15 vagyok, ja meg lány is.
ne aggódj folyton a fiúkon, mert azzal csak taszítod őket, ha azon aggódsz hogy miről fogtok beszélgetni.. először is, szerintem a jövendőbeli barátoddal mindenképpen összebarátkozol, mielőtt összejössz vele, nálam legalábbis ez van, hogy nem idegenekkel jövök össze, tehát nincs kínos csend, meg már ismered, meg minden, szóval érted.. :)
ha egyszer lesz barátod, akkor majd a helyzet adja magát. :) annyi mindent lehet csinálni, ne aggódj ezen :)
a csókolózással kapcsolatban pedig, nem vagy lemaradva semmiről, egyszer el jön a te időd is.
6/27 A kérdező kommentje:
fogyózni már elkezdtem :) szeptemberre le szeretnék dobi -5 kilót.Hát megpróbálok nyugodt lenni :)
2011. júl. 20. 23:05
7/27 anonim válasza:
Nah, az ilyen "wtf?" kérdésekre kell azt válaszolni, hogy legalább te nem egy kiélt r.bancként fogod végezni egy abortuszklinikán, mint a mai 13-16 évesek 80%-a! Lehet, hogy most kicsit kellemetlen, és tudom, hogy ez most nem vígasztal, de hidd el, később örülni fogsz, és büszke leszel magadra, h te nem 12 évesen kezdtél el pasizni, és teljesen oda tudod adni magad - lelki és testi értelemben is - annak, akit szeretsz. Példa: általános iskolai barátnőm, csöndes, dagadt (nem arányosan duci, hanem DAGADT), most 21 éves, 3 éve van a párjával, megkérte a kezét. :) Középsulis bnőm (szintén túlsúlyos) 18 évesen vesztette ez a szüzességét, 2 évig együtt voltak. Ezek azért jobban hangzanak, mint a barátnőid 2 hetes kapcsolatai, nem? :) A "miről beszélünk, mit csinálunk majd" című kérdéseken pedig felesleges parázni, úgyis jön magától! A lényeg
8/27 anonim válasza:
A duci egyébként mit takar számokban ha szabad kérdeznem?
9/27 A kérdező kommentje:
170 cm 65kg :( popsi az nagy :(
2011. júl. 20. 23:08
10/27 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok lány de ugyanúgy vagyok mint te ha van kedved írj üzenetet beszélgessünk(meego@citromail.hu)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!