Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, van közületek aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van közületek aki ilyen "problémával" küzd?

Figyelt kérdés
Tehát az van,hogy 15 éves lány vagyok,még nem volt barátom,nem is csókolóztam,és tőlem meg állandóan kérdezgeti mindenki,hogy smároltam-e...majdnem az összes lány ismerősömnek van barátja és ez annyira rossz :( Második probléma,hogy duci vagyok.Na jó,szerencse,hogy egyenletesen oszlik el rajtam,de akkor is utálom :( meg annyira félek,ha rágondolok,hogy netán lesz barátom,akkor mi lesz?!miről tudunk majd beszélni?mit csinálunk?ezektől annyira félek.Meg állandóan lányok kérdezgetik,hogy:volt már pasid?erre én:nem!erre ők:wtf??még nem volt?!???na ilyenkor kezdem kellemetlenül érezni magam :S pl:,most is belegondolok,hogy ha lennek barátom akkor most mit csinálnánk?nem vagyok az a dumás csaj.sőt nagyon is unalmas vagyok(gondolom látszik is)...mit csináljak?válaszokat előre is köszönöm!
2011. júl. 20. 22:56
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
utolsó:hova valósi vagy ha szabad tudnom? :D
2011. júl. 20. 23:12
 12/27 anonim ***** válasza:
Én is 15 vagyok..semmi csók semmi pasi nem volt pedig nem is vagyok duci csak a hasam anyg egy kicsis:/
2011. júl. 20. 23:14
 13/27 A kérdező kommentje:
jó látni,hogy nem vagyok magam :( vagyis nem bántásból mondom,hogy jó látni,csak na...
2011. júl. 20. 23:15
 14/27 anonim válasza:

Dunaújvárosi

te?

2011. júl. 20. 23:15
 15/27 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nincs ezekkel a számokkal gond! Bár ha terveid szerint leadod azt az 5kg-ot, akkor meg egyenesen kifogástalan leszel! ;)

A többiek reakciójával pedig ne foglalkozz, inkább légy büszke magadra! Én sem foglalkozom azzal, hogy mások mit gondolnak rólam, amiért szintén még csak nem is csókolóztam. Arra pedig még ne is gondolj, hogy milyen lenne egy fiúval együtt lenni, akár csak beszélgetés terén is, mert ahhoz ugye előbb kell is az a fiú. A többin ráérsz később is gondolkozni. :)

21/f (tudom, lányokhoz szólt a kérdés, de talán sikerül beléd lelket öntenem ;) )

2011. júl. 20. 23:16
 16/27 A kérdező kommentje:
utolsó:igen sikerült egy kicsit :) messze lakom én tőled... :S inkább meg se mondom :)
2011. júl. 20. 23:19
 17/27 anonim válasza:
Hol?
2011. júl. 20. 23:19
 18/27 A kérdező kommentje:
Szerbia... :( :( :( sajna...
2011. júl. 20. 23:20
 19/27 anonim ***** válasza:
Akkor még tőlem is messze vagy...:(
2011. júl. 20. 23:21
 20/27 A kérdező kommentje:
gondoltam :(
2011. júl. 20. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!