Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bálozási kísérő problémával kapcsolatban mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szilveszterkor meg lettem hívva egy bálba ahova persze vinni kell egy kísérőt is.
Barátnőm van, de ő nem szeretne menni és azt tanácsolta, hogy vigyek mást, így elvinnék egy másik hölgyet, de ő meg szerelmes belém és össze akar velem jönni. Ezt a barátnőm nem tudja.
Mit csináljak most? Ha megmondom a barátnőmnek, megtépi a másik hölgyet. Ha nem mondom meg és elmegyek, akkor a szilveszteri italozás közben bármi lehet, mert akkor elvesztem a fejem.
Mit tanácsoltok, mitévő legyek?
2010. dec. 29. 18:13
1/7 anonim válasza:
Akkor ne menj. Én sem hagynám ott egy szilveszter miatt a barátnőmet.
2/7 A kérdező kommentje:
Ez fontos lenne a karrierem és előrejutásom miatt. Ha nem megyek el, talán még az állásomat is kockáztatom miatta.
2010. dec. 29. 18:16
3/7 anonim válasza:
Ehhez nincsen hozzáfűznivalóm. Ne igyál. Akkor nem fogd elveszíteni a fejedet.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát ez lehet egy megoldás, bár Szilveszterkor, mikor mindenki iszik, azért elég kivitelezhetetlen.
2010. dec. 29. 18:19
5/7 anonim válasza:
Próbálj meg úgy beszélni a barátnőddel hogy ne tépje meg a lányt. De mindenképp menj el a bulira, ha az állásod a tét! Ne ígyál olyan sokat, és nem lesz semmi. Vagy egy barátodat kérd meg hogy figyeljen rád, és nem lesz semmi baj :)
6/7 anonim válasza:
nezz kiskutyaszemekkel a baratnődre,h kiserjen el! soksikert:))
7/7 anonim válasza:
Aki ennyire gyenge, az meg is érdemli a sorsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!