Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 vagyok és egy 30-valahány éves srác rámkattant! Hogyan pattintsam le? O. O
Az unokatesóm haverja 33 éves, vagy valahogy ennyi, és teljesen rám van kattanva. Nekem nagyon nem jön be, sőt, irritál a viselkedése! Zavar, hogy múltkor is itt voltak nálunk, mert errefelé volt dolguk, és feljöttek hozzánk (különben Pesten laknak, én vidéki lány vagyok). Idegesített, hogy amikor bejött a szobámba, mert direkt elvonultam, akkor szekált, meg mindig mondja, hogy elvesz feleségül, meg hogy mivel nincs pasim még, randizzunk... :S Hogyn pattintsam le, mert NAGYON IDEGESÍT!!! :OO
Segítseteeek!!! *.*
Bátyád nincs, vagy nagyobb darab ismerőseid? Ha igen akkor lehetne nekik szólni, h beszélgessenek el vele.
Az meg már eleve gáz, ha egy 30valahány éves férfi egy 16éves lányra nyomul. 23vagyok, de a 16éves lányokat már fiatalnak tartom ahhoz, h megtetszenek vagy nyomuljak rájuk.
nem, sajnos nincsen bátyám... :/ egy fiú sincs a családban, csak az unokatesóm (meg a nemsokára születendő gyerekük :D )
hát énis így gondolom, hogy azért ciki, mert szeritnem is kicsi vagyok még ilyen korú hapsihoz. meg ráadásul nem is jön be!!! o.O és nem értem, hogy ezen mit nem lehet neki érteni... :S ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!