Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ramkattant 1 pasi anapokban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ramkattant 1 pasi anapokban, es le szeretnem koptatni. Szerinted kegyetlen ez a kis "level"?

Figyelt kérdés

Szoval...ugy ismertem meg,h anyam elhivta bekotni a dvd lejatszomat,na meg kozben a villanyomat is megszerelte :P ... probalom toleransan visszautasitani,de nem ert a szobol.Hivogat,sms kuld,es mikor 100x elutasitom,o megkerdi 101x,h miert,es most szeretnem ezt elmagyarazni neki.Semmi bajom nincs vele,azon kivul,h egy bunkoparaszt (nem a szo szoros ertelmeben...szoval muveletlen)es nem tudnam elkepzel meg baratnak sem...

Tudom,hogy ez kegyetlenseg,foleg azok utan,h 1 szemernyit sem artott nekem,de egyszeruen nem birom...es ha szepen nem megy,le kell 1 picit durvuljak :P

Szoval:

„Na jo…latom nehezedre esik olvasni a sorok kozt,de most felvilagositalak:ne varj semmit tolem…beszamithatatlan vagyok,es csak olyan emberekkel tudok 1 hullamhosszon lenni,akikkel passzol 1 picit is a gondolkodasmodom…es te nem ebbe a csapatba tartozol (amit mar az elso ket mondatodbol leszurtem…)

Nagyon ertekelem,es koszonom,hogy segitettel bekotni a lejatszot,es a villanyomat is megbutykolted…de semmi tobb.

Ne irj,ne hivj

Ui.: Tudom,hogy most megsertettelek,d a nok mar csak ilyen kegyetlenek.Lelkiismeret nelkul igen konnyu…

Tudom,elegge nagykepuen hangzik,de mon dom,n e mert a szep szobol.Velemenyeket kerek.Koszonom elore is :) 17/L

2010. jan. 6. 18:23
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
* "es nem tudnam elkepzelni meg baratnak sem..." bocsi,elneztem
2010. jan. 6. 18:25
 2/18 anonim ***** válasza:
Ui-ot nem kell odaírnod. Ne így írd, hogy semi töb, hanem hogy nem akarok tőled semmit,nem tetszel.
2010. jan. 6. 18:28
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha Te már megtettél minden "kedves" lépést,azért,hogy ne írjon,ne hívjon,akko kell egy kicsit másképp fogalmazni.Nem biztos,hogy ez olyan durva,inkább lényegretörő,érthető.Ha ebből sem érti meg a szitut csak sajnálni tudlak...

2010. jan. 6. 18:29
 4/18 anonim ***** válasza:

Hát írd, de lehet, hogy ebből sem fog érteni akkor meg ne vedd figyelembe, majd megunja.

L19

2010. jan. 6. 18:30
 5/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem hagyd ki a villanyszereléses dolgot. Azt anyukád intézte. Az utóirat sem kell. Amúgy ha ebből sem ért még durvább mód kell. Akkor kérd meg az egyik barátod játsza el a pasid ha nincs. Remélem sikerül. Voltam ilyen helyzetben és tudom milyen rossz.

2010. jan. 6. 18:31
 6/18 A kérdező kommentje:
Nagyon remelem,hogy megerti...es igen,mar tettem jo nehany halvany celzast ra,h hagyjon a francba,de nem fogja fel.Koszi a valaszokat,remelem osszejon ...soritsatok :)
2010. jan. 6. 18:32
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

ez túl hosszú. rövidebben kell. és semmi kedvesség.

egyáltalán nem jössz be nekem, kérlek ne keress, mert csak felidegesítem magam. köszi.

semmi vigasztalás. semmi sajnálat.

2010. jan. 6. 18:33
 8/18 anonim ***** válasza:

Mond meg neki ,h ha nem száll le rólad feljelented zaklatásért xD Talán megijed a kis pióca:D ha meg nem akkor vágj a fejéhez minden félét , h ezért meg ezért nem jönnél össze vele...és ne is probálkozzon már mert eleged van belőle... Vagy a legjobb az ha egyszer keres és mondjuk kér egy randit tőled, mond meg neki ,h bocs de az van h van barátom (és nem örülne neki ha meglátna veled).. vagy el vagyok igérkezve egy olyan embernek akibe szerelmes vagyok és ha minden igaz össze is fog jönni a dolog ha ő is szeretné:D

Sok sikert!:) remélem megfogadod egyik tanácsom , és leszáll rólad az az ember!

2010. jan. 6. 18:34
 9/18 anonim ***** válasza:

Hát szerintem hivd el magadhoz és beszélgessetek.Kicsit probálj meg ismerkedni vele még ha nem is birod öt.És többször mondjad el neki,hogy nagyon szereted a barátodat..nem hagyod el stb.de ne csunyákat mondjál neki.

És ö majd észre fogja venni,hogy a te szived már másé.:)Tudod a jövö kifürkészhetetlen nem lehet tudni mi lesz.:)

2010. jan. 6. 18:35
 10/18 A kérdező kommentje:
Na,elkuldtem neki Msn en,a "neirjnehivj" es az ui. nelkul :D nagy meglepetesemre annyi volt a valasz,hogy: jajj,ez van...megertelek,es aztan lelepett...hat,szomoru sors... :D hurraaaaaaa..koszonom a tippeket es a valaszokat :)
2010. jan. 6. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!