Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ramkattant 1 pasi anapokban, es le szeretnem koptatni. Szerinted kegyetlen ez a kis "level"?
Szoval...ugy ismertem meg,h anyam elhivta bekotni a dvd lejatszomat,na meg kozben a villanyomat is megszerelte :P ... probalom toleransan visszautasitani,de nem ert a szobol.Hivogat,sms kuld,es mikor 100x elutasitom,o megkerdi 101x,h miert,es most szeretnem ezt elmagyarazni neki.Semmi bajom nincs vele,azon kivul,h egy bunkoparaszt (nem a szo szoros ertelmeben...szoval muveletlen)es nem tudnam elkepzel meg baratnak sem...
Tudom,hogy ez kegyetlenseg,foleg azok utan,h 1 szemernyit sem artott nekem,de egyszeruen nem birom...es ha szepen nem megy,le kell 1 picit durvuljak :P
Szoval:
„Na jo…latom nehezedre esik olvasni a sorok kozt,de most felvilagositalak:ne varj semmit tolem…beszamithatatlan vagyok,es csak olyan emberekkel tudok 1 hullamhosszon lenni,akikkel passzol 1 picit is a gondolkodasmodom…es te nem ebbe a csapatba tartozol (amit mar az elso ket mondatodbol leszurtem…)
Nagyon ertekelem,es koszonom,hogy segitettel bekotni a lejatszot,es a villanyomat is megbutykolted…de semmi tobb.
Ne irj,ne hivj
Ui.: Tudom,hogy most megsertettelek,d a nok mar csak ilyen kegyetlenek.Lelkiismeret nelkul igen konnyu…
Tudom,elegge nagykepuen hangzik,de mon dom,n e mert a szep szobol.Velemenyeket kerek.Koszonom elore is :) 17/L
Szia!
Ha Te már megtettél minden "kedves" lépést,azért,hogy ne írjon,ne hívjon,akko kell egy kicsit másképp fogalmazni.Nem biztos,hogy ez olyan durva,inkább lényegretörő,érthető.Ha ebből sem érti meg a szitut csak sajnálni tudlak...
Hát írd, de lehet, hogy ebből sem fog érteni akkor meg ne vedd figyelembe, majd megunja.
L19
Szia!
Szerintem hagyd ki a villanyszereléses dolgot. Azt anyukád intézte. Az utóirat sem kell. Amúgy ha ebből sem ért még durvább mód kell. Akkor kérd meg az egyik barátod játsza el a pasid ha nincs. Remélem sikerül. Voltam ilyen helyzetben és tudom milyen rossz.
ez túl hosszú. rövidebben kell. és semmi kedvesség.
egyáltalán nem jössz be nekem, kérlek ne keress, mert csak felidegesítem magam. köszi.
semmi vigasztalás. semmi sajnálat.
Mond meg neki ,h ha nem száll le rólad feljelented zaklatásért xD Talán megijed a kis pióca:D ha meg nem akkor vágj a fejéhez minden félét , h ezért meg ezért nem jönnél össze vele...és ne is probálkozzon már mert eleged van belőle... Vagy a legjobb az ha egyszer keres és mondjuk kér egy randit tőled, mond meg neki ,h bocs de az van h van barátom (és nem örülne neki ha meglátna veled).. vagy el vagyok igérkezve egy olyan embernek akibe szerelmes vagyok és ha minden igaz össze is fog jönni a dolog ha ő is szeretné:D
Sok sikert!:) remélem megfogadod egyik tanácsom , és leszáll rólad az az ember!
Hát szerintem hivd el magadhoz és beszélgessetek.Kicsit probálj meg ismerkedni vele még ha nem is birod öt.És többször mondjad el neki,hogy nagyon szereted a barátodat..nem hagyod el stb.de ne csunyákat mondjál neki.
És ö majd észre fogja venni,hogy a te szived már másé.:)Tudod a jövö kifürkészhetetlen nem lehet tudni mi lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!