Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ramkattant 1 pasi anapokban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ramkattant 1 pasi anapokban, es le szeretnem koptatni. Szerinted kegyetlen ez a kis "level"?

Figyelt kérdés

Szoval...ugy ismertem meg,h anyam elhivta bekotni a dvd lejatszomat,na meg kozben a villanyomat is megszerelte :P ... probalom toleransan visszautasitani,de nem ert a szobol.Hivogat,sms kuld,es mikor 100x elutasitom,o megkerdi 101x,h miert,es most szeretnem ezt elmagyarazni neki.Semmi bajom nincs vele,azon kivul,h egy bunkoparaszt (nem a szo szoros ertelmeben...szoval muveletlen)es nem tudnam elkepzel meg baratnak sem...

Tudom,hogy ez kegyetlenseg,foleg azok utan,h 1 szemernyit sem artott nekem,de egyszeruen nem birom...es ha szepen nem megy,le kell 1 picit durvuljak :P

Szoval:

„Na jo…latom nehezedre esik olvasni a sorok kozt,de most felvilagositalak:ne varj semmit tolem…beszamithatatlan vagyok,es csak olyan emberekkel tudok 1 hullamhosszon lenni,akikkel passzol 1 picit is a gondolkodasmodom…es te nem ebbe a csapatba tartozol (amit mar az elso ket mondatodbol leszurtem…)

Nagyon ertekelem,es koszonom,hogy segitettel bekotni a lejatszot,es a villanyomat is megbutykolted…de semmi tobb.

Ne irj,ne hivj

Ui.: Tudom,hogy most megsertettelek,d a nok mar csak ilyen kegyetlenek.Lelkiismeret nelkul igen konnyu…

Tudom,elegge nagykepuen hangzik,de mon dom,n e mert a szep szobol.Velemenyeket kerek.Koszonom elore is :) 17/L

2010. jan. 6. 18:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az a "van mar pasim" dolog azert nem lett volna jo,mivel en,hulye megemlitettem,h nincs,es meg soha nem is volt...na,de mar lezart ugy :)
2010. jan. 6. 18:51
 12/18 anonim ***** válasza:

"egyáltalán nem jössz be nekem, kérlek ne keress, mert csak felidegesítem magam. köszi."

Ez milliószor jobb. Korrekt, tömör, félreérthetetlen. A tied egyáltalán nem is durva egyébként. Azt meg végképp nem értem, miért kell magyarázkodnod, hogy nem tetszik :)

2010. jan. 6. 18:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Na látom már mind1 :)
2010. jan. 6. 18:52
 14/18 A kérdező kommentje:
Csak probaltam enyhiteni az egesz dolgon a magyarazkodassal...meg a lelkiismeretem is kozrejatszodt...
2010. jan. 6. 18:54
 15/18 anonim ***** válasza:

szerintem nem kella levél,mert kitárulkozó.benne van,hogy mit szeretsz,majd'hogy le nem írod,hogy lehet hozzád közelebb jutni.

Én ha lekoptatok valakit konkrét vagyok

"nem tetszel,nem érdekesz" kb ennyi.

ha levelezel,az neki egy újabb esély,hogy válaszoljon.

következő lépése a "barátok se lehetnénk "című játék.

nekem is volt "lekoptathatatlan pasi" de most úgy tűnik felszállt mint a hajnali köd.

L/22

2010. jan. 14. 22:59
 16/18 anonim ***** válasza:
sorry : **nem kell a levél
2010. jan. 14. 23:00
 17/18 anonim ***** válasza:
ne érdekeljen a "kis lelke". csak ridegen.
2010. jan. 14. 23:00
 18/18 anonim ***** válasza:

18.35 ez egy nagyon rossz tanács,már ne is haragudj!

hívja át magához??

Lerázni akarja,nem felszedni idióta!!

2010. jan. 14. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!