Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy pattintsam le a barátomról a volt b. Nőjét?
Szóval a párom régen nagyon odavolt ezért a csajért először barátok voltak és sokat mászkáltak 1ütt de aztán összejöttek csak nem tartott sokáig (max. 1 hét) mert a csaj közbe kavart 1 másik sráccal is meg állítólag a barátomnak nem felelt meg a csaj mert drogozik (mondjuk főleg ezért jártak
össze, mert sajna a párom is) meg még sorolhatnám mi mindenbe van benne.És hallottam olyat is még amikor nem jártunk, hogy ha megváltozna a csaj akkor össze jönne vele.
Mi meg együtt vagyunk másfél éve, pont az ellentéte vagyok mindenbe annak a csajnak (bár az elején azt mondta a barátom h. hasonlítok rá),ez így nem igaz.Érzem hogy szeret, de mégis félek, hogy csak azért van velem,mert velem "jobban jár"!!Azt mondanom sem kell, h. állandó harcban vagyunk azzal a lánnyal,mert a barátom, meghallja a "fű" szót aztán rohan is szívni és eltudja csalni mindíg 1 cigire.Én meg nem füvezek!!Igen beszéltem már a pasimmal erről,azt mondta csak amilyatt jár össze vele (mondjuk már csak nagyon ritkán).De félek még érez iránta v.mit- szép is meg jó fej... már beleőrülök ebbe, az önbizalmam már sehol sincs.Mondjuk amikor 1 légtérbe kerülünk 3an foglalkozik velem is a pasim, de lehet csak féltékennyé akarja tenni, vagy nem?!Nem tudom.De akkor hogy érezhetem ,h. szeret?Ráadásul tényleg tökre az ellentétem én visszahúzódó vagyok, persze ő nem lehet ezért is volt (van) oda érte a pasim.Szerintetek mit csináljak?
Az én barátomra is sok csaj ráhajtott már és még egyéjszakás kalandokra is rá akarták venni.És tudod mit csináltam?
Megfenyegettem őket.Fehívtam telefonon és megmondtam hogy "Szálj le a pasimról külömben megjárod meg megverlek a barátaimmal meg stb.Ez a fenyegetős módszer valamennyire használt mert néhányan már a pasim közelébe sem mernek menni.
De szerintem te ne csináld eztet mert ha nagyon jóban van a csaj a pasiddal abból csak baj lehet.Szépen finoman beszélj vele hogy neked ez nem tetszik hogy azzal a másik lánnyal találkozgat vagy hogy válasszon vagy ő vagy te!Jobb ötletem már nincsen
figyelj..jarj vele, s mellette abrandulj ki belole..s kozben keress jobbat...o kepes a szemed elott ezt megtenni, meg azt is tudopd kirol van szo. persze h veled van, de nem feltetlenul szeretetbol, hanem lehet neki a helyzet kenyelmes..
Ha meg nem akarod, akkor fogd meg azt a picsat es razd le rola. en asszem agyonvernem, feljelentenem mert drozogik stb...mentsd meg a kapcsolatod ha annyira akarod, s ne azt nezd h jaj de a csajjal mi lesz, mert az sem azt nezi h a te kapcsolatod tonkreteheti. S akkor lehet a baratod is helyrejon.
Egy ilyen csajt szep szoval ugysem tudsz lekoptatni magadrol, mert annal pofatlanabb es nincs mit veszitsen, mert sztem ha drogozik mar mindent elveszitett.
Es tesiz a gyenget a baratod elott, es ettol akad ki a baratod, h o gyamoltalan es meg kell vedni(ezt imadjak a ferfiak, mert bizonyithatjak a ferfiassagukat.)
Legyel gyonged vele, s mond meg h te vagy a gyenge akinek szukseged van az oi ferfiassagar h melletted legyen, s kozben a hata mogott vagy jelentsd fel a drogozas miatt, vagy szuleinek mond el, a lenyeg h valakinek aki megfogja a csajt..ne erdekeljen mi lesz a leankaval, mert ot sem erdekli h miota kinlodsz miatta. menjen csak a francba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!