Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy pattintsam le a barátomró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy pattintsam le a barátomról a volt b. Nőjét?

Figyelt kérdés

Szóval a párom régen nagyon odavolt ezért a csajért először barátok voltak és sokat mászkáltak 1ütt de aztán összejöttek csak nem tartott sokáig (max. 1 hét) mert a csaj közbe kavart 1 másik sráccal is meg állítólag a barátomnak nem felelt meg a csaj mert drogozik (mondjuk főleg ezért jártak

össze, mert sajna a párom is) meg még sorolhatnám mi mindenbe van benne.És hallottam olyat is még amikor nem jártunk, hogy ha megváltozna a csaj akkor össze jönne vele.

Mi meg együtt vagyunk másfél éve, pont az ellentéte vagyok mindenbe annak a csajnak (bár az elején azt mondta a barátom h. hasonlítok rá),ez így nem igaz.Érzem hogy szeret, de mégis félek, hogy csak azért van velem,mert velem "jobban jár"!!Azt mondanom sem kell, h. állandó harcban vagyunk azzal a lánnyal,mert a barátom, meghallja a "fű" szót aztán rohan is szívni és eltudja csalni mindíg 1 cigire.Én meg nem füvezek!!Igen beszéltem már a pasimmal erről,azt mondta csak amilyatt jár össze vele (mondjuk már csak nagyon ritkán).De félek még érez iránta v.mit- szép is meg jó fej... már beleőrülök ebbe, az önbizalmam már sehol sincs.Mondjuk amikor 1 légtérbe kerülünk 3an foglalkozik velem is a pasim, de lehet csak féltékennyé akarja tenni, vagy nem?!Nem tudom.De akkor hogy érezhetem ,h. szeret?Ráadásul tényleg tökre az ellentétem én visszahúzódó vagyok, persze ő nem lehet ezért is volt (van) oda érte a pasim.Szerintetek mit csináljak?

2008. jún. 6. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
szerntem akármennyire szereted engedd el,mert két külön világ vagytok.Sajna ha nem hagyja abba miattad sem a füvezést,akkor rövid úton bele fog halni a szenveddélyébe.....
2008. jún. 6. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg a barátodnak, hogy neked rosszul esik amit csinál és hogy ne találkozzon a volt csajával mert te sem találkozgatsz a volt pasiddal és hogy mondja el őszintén ez mire jó, állítsd választás elé,vagy ő vagy te,ne találkozzanak ha tényleg csak azért találkozik vele mert együtt füveznek, azt megteheti mással is,és ha megcsalna azt is a füvezésre fogná!?Mondd neki válasszon mi a fontosabb Te vagy a volt csaja,ha szeret megérti és hanyagolja a nőt,ha nem én akkor a helyedben szakítanék vele.Bár nem írtad mennyi idős vagy és a párod?
2008. jún. 6. 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem szép kilátások a jövöre nézve,nem tudom mennyi idős vagy,de most őszintén egy füves pasinak szűlnél gyereket,a 1,5 év alatt sem volt hajlandó miattad abba hagyni a füvet akkor miért tenné,a volt csaja neki ebbe partner,tudja mi a gyengéje és ki is használja!Én a helyedben lennék sűrgősen ott hagynám,saját érdekedben mondom,de te tudod ha neked jó,én biztos nem tűrném hogy beszívva másszon rám meg csókolgasson!!Megér ez a pasi ennyi bánatot,ezt tisztázd magadba,függetlenűl attól hogy szereted???
2008. jún. 6. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Az én barátomra is sok csaj ráhajtott már és még egyéjszakás kalandokra is rá akarták venni.És tudod mit csináltam?

Megfenyegettem őket.Fehívtam telefonon és megmondtam hogy "Szálj le a pasimról külömben megjárod meg megverlek a barátaimmal meg stb.Ez a fenyegetős módszer valamennyire használt mert néhányan már a pasim közelébe sem mernek menni.

De szerintem te ne csináld eztet mert ha nagyon jóban van a csaj a pasiddal abból csak baj lehet.Szépen finoman beszélj vele hogy neked ez nem tetszik hogy azzal a másik lánnyal találkozgat vagy hogy válasszon vagy ő vagy te!Jobb ötletem már nincsen

2008. jún. 6. 19:14
 5/7 anonim ***** válasza:

figyelj..jarj vele, s mellette abrandulj ki belole..s kozben keress jobbat...o kepes a szemed elott ezt megtenni, meg azt is tudopd kirol van szo. persze h veled van, de nem feltetlenul szeretetbol, hanem lehet neki a helyzet kenyelmes..

Ha meg nem akarod, akkor fogd meg azt a picsat es razd le rola. en asszem agyonvernem, feljelentenem mert drozogik stb...mentsd meg a kapcsolatod ha annyira akarod, s ne azt nezd h jaj de a csajjal mi lesz, mert az sem azt nezi h a te kapcsolatod tonkreteheti. S akkor lehet a baratod is helyrejon.

Egy ilyen csajt szep szoval ugysem tudsz lekoptatni magadrol, mert annal pofatlanabb es nincs mit veszitsen, mert sztem ha drogozik mar mindent elveszitett.

Es tesiz a gyenget a baratod elott, es ettol akad ki a baratod, h o gyamoltalan es meg kell vedni(ezt imadjak a ferfiak, mert bizonyithatjak a ferfiassagukat.)

Legyel gyonged vele, s mond meg h te vagy a gyenge akinek szukseged van az oi ferfiassagar h melletted legyen, s kozben a hata mogott vagy jelentsd fel a drogozas miatt, vagy szuleinek mond el, a lenyeg h valakinek aki megfogja a csajt..ne erdekeljen mi lesz a leankaval, mert ot sem erdekli h miota kinlodsz miatta. menjen csak a francba

2008. jún. 6. 23:55
 6/7 anonim ***** válasza:
nem neked kell a barátodról lepattintanod az exét,hanem a barátodnak kell megmondania az exének,h kocc van...
2008. jún. 8. 21:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meggyőzni hogy ne cigizzen és drogozzon.Kérdezd meg hogy szerete!És mond neki hogy ha nem haggya abba elhagyod!Ha abba haggya szeret!
2008. júl. 1. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!