Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 vagyok és egy 30-valahány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 vagyok és egy 30-valahány éves srác rámkattant! Hogyan pattintsam le? O. O

Figyelt kérdés

Az unokatesóm haverja 33 éves, vagy valahogy ennyi, és teljesen rám van kattanva. Nekem nagyon nem jön be, sőt, irritál a viselkedése! Zavar, hogy múltkor is itt voltak nálunk, mert errefelé volt dolguk, és feljöttek hozzánk (különben Pesten laknak, én vidéki lány vagyok). Idegesített, hogy amikor bejött a szobámba, mert direkt elvonultam, akkor szekált, meg mindig mondja, hogy elvesz feleségül, meg hogy mivel nincs pasim még, randizzunk... :S Hogyn pattintsam le, mert NAGYON IDEGESÍT!!! :OO

Segítseteeek!!! *.*

2011. júl. 20. 12:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Fenyegesd meg hogy rá hívod rendőrséget meg kigyúrt barátaidat. :D Vagy a legrosszabbat a Anyukádat. :D
2011. júl. 20. 12:35
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
mond el apukádnak h a 33 éves pasi aki nálatok volt megakar dugni.
2011. júl. 20. 12:36
 3/23 napietus ***** válasza:
mondd meg neki, hogy még egy szó, és szólsz a szüleidnek. ezt elmondhatod unokatesódnak is, hogy állítsa le a haverját.
2011. júl. 20. 12:36
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez sok korkükönbség:) Ráadásul be se jön neked. Szólj az uncsidnak, hogy állítsa le a haverját, mert balhét csinálsz belőle. Ez hatni fog, de ha nem akkor alázd le a család előtt, ez már ütősebb.
2011. júl. 20. 12:37
 5/23 A kérdező kommentje:

hát az a gáz, hogy anyának meg szimpi, és a srác se csinál nagy ügyet belőle, hogy anya előtt csinálja. és anyu se izél, csak így közlni velem: látom, bejössz a ***-nak... o.O rendes...

apukámnak sajnos nem tudok szólnii, mivel 2 hónapja hunyt el. rá nem számíthatok. talán az unokatesóm... :/

2011. júl. 20. 12:41
 6/23 napietus ***** válasza:
hát anyukád is elég érdekes...akkor unokatesódnak szóljál.
2011. júl. 20. 12:41
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Mondj neki ilyeneket:

"nem bukok az öregekre" :) "Kopj le!" "Tűnj a szobámból, mert rohadtul idegesítessz!" stb. esetleg hogy van barátod. :)

Idegesítsd fel, aztán biztos békén hagy. Meg szólj a szüleidnek, hogy zaklat.

2011. júl. 20. 12:44
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg anyukádnak, hogy nézze már meg azt a korkülönbséget, és hogy téged nagyon idegesít, gondolja már át!
2011. júl. 20. 12:45
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
részvétem és mond elneki h nem érdek téged ha uténa se hagy békén mond el hol laksz és talán be tudok segiteni
 10/23 anonim ***** válasza:
38%
Valami cselekedeted csak volt, hogy rád van állva. 30 évesen nem hiszem, hogy egy 16 éves "takonyra" bukna.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!