Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 vagyok és egy 30-valahány éves srác rámkattant! Hogyan pattintsam le? O. O
Az unokatesóm haverja 33 éves, vagy valahogy ennyi, és teljesen rám van kattanva. Nekem nagyon nem jön be, sőt, irritál a viselkedése! Zavar, hogy múltkor is itt voltak nálunk, mert errefelé volt dolguk, és feljöttek hozzánk (különben Pesten laknak, én vidéki lány vagyok). Idegesített, hogy amikor bejött a szobámba, mert direkt elvonultam, akkor szekált, meg mindig mondja, hogy elvesz feleségül, meg hogy mivel nincs pasim még, randizzunk... :S Hogyn pattintsam le, mert NAGYON IDEGESÍT!!! :OO
Segítseteeek!!! *.*
hát az a gáz, hogy anyának meg szimpi, és a srác se csinál nagy ügyet belőle, hogy anya előtt csinálja. és anyu se izél, csak így közlni velem: látom, bejössz a ***-nak... o.O rendes...
apukámnak sajnos nem tudok szólnii, mivel 2 hónapja hunyt el. rá nem számíthatok. talán az unokatesóm... :/
Mondj neki ilyeneket:
"nem bukok az öregekre" :) "Kopj le!" "Tűnj a szobámból, mert rohadtul idegesítessz!" stb. esetleg hogy van barátod. :)
Idegesítsd fel, aztán biztos békén hagy. Meg szólj a szüleidnek, hogy zaklat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!