Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rámkattant volna megint?

Figyelt kérdés
A volt bnőm újabban eléggé nyomul. Régen pedig ő szakított velem kb. fél éve. Most kérte, hogy mutassak már magamról új képeket rég látott, hiányzok neki. Erre küldtem képeket annyira nem is voltak jók, de nagyon beizgult, h még mindig jól nézek ki sőt még szerinte jobban mint régen. Azóta kedves meg mindig bókol. Találkozni is akarna majd velem. Viszont most nem tudom mi tévő legyek? Félek bele menni mert másmkor rondán átvert és attól tartok megint az lenne. Adjak neki esélyt ha akar majd vmit?
2009. júl. 5. 03:41
 1/3 anonim ***** válasza:

csak ha te is akarod.

azért ne csodálkozz, ha megint át akarna verni.

légy résen.

ha rosszmájú akarnék lenni, azt javasolnám, hogy szedd fel, aztán most dobd te. :P :D

2009. júl. 5. 03:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet megint elkezdett valamit érezni irántad és vissza akar menni hozzád. Nos újra összejönni az exszel két esélyes dolog vagy működik vagy nem. Mérlegelni kell a szakítás körülményeit, mert ha olyan dolgot tett, amit nem tudsz megbocsátani, akkor fölösleges megint összejönni vele. Azt sem árt tisztázni, hogy te mit érzel iránta és mennyire akarsz újra összejönni vele. De az egyértelmű, hogy az exednek kell pedálozni, ha vissza akar kapni. Legyél azért nagyon óvatos!
2009. júl. 5. 06:55
 3/3 anonim ***** válasza:

"nagyon beizgult, h még mindig jól nézek ki sőt még szerinte jobban mint régen. Azóta kedves meg mindig bókol. Találkozni is akarna majd velem."

Ugye nem lett közben jól fizető állásod vagy nem örököltél valamit? :))))

Én adnék neki esélyt, aztán fél év múlva dobnám a biztonság kedvéért.

2009. júl. 5. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!