Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 vagyok és egy 30-valahány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 vagyok és egy 30-valahány éves srác rámkattant! Hogyan pattintsam le? O. O

Figyelt kérdés

Az unokatesóm haverja 33 éves, vagy valahogy ennyi, és teljesen rám van kattanva. Nekem nagyon nem jön be, sőt, irritál a viselkedése! Zavar, hogy múltkor is itt voltak nálunk, mert errefelé volt dolguk, és feljöttek hozzánk (különben Pesten laknak, én vidéki lány vagyok). Idegesített, hogy amikor bejött a szobámba, mert direkt elvonultam, akkor szekált, meg mindig mondja, hogy elvesz feleségül, meg hogy mivel nincs pasim még, randizzunk... :S Hogyn pattintsam le, mert NAGYON IDEGESÍT!!! :OO

Segítseteeek!!! *.*

2011. júl. 20. 12:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy megoldás van. Az uncsitesódnak mond meg, hogy: szálljon le rólam a haverod, mert nem száll le rólam és ha nem állítod le akkor nagyon mérges leszek rád és örökharag.

Nem hiszem, hogy az uncsid összeveszne veled egy tapló haverja miatt.

2011. júl. 20. 12:50
 12/23 A kérdező kommentje:

napietus.blog.hu válasza:

hát anyukád is elég érdekes...akkor unokatesódnak szóljál.

- anyu nem azért viselkedik így, mert örül,hogy hajt rám, csak szimpatikus nekki,mert tud a nyelvén beszélni, meg anyu úgy gondolja szerintem, hogy hülyéskedik. vagyis csak ké, hogy bejövök esetleg neki, de biztos csak eszsetlenkedik... de akkor is zavar :S

Mondj neki ilyeneket:

"nem bukok az öregekre" :) "Kopj le!" "Tűnj a szobámból, mert rohadtul idegesítessz!" stb. esetleg hogy van barátod. :)

Idegesítsd fel, aztán biztos békén hagy. Meg szólj a szüleidnek, hogy zaklat.

- mondom én neki olyankor, amikor iyleneket mondd, hogy járjunk, hogy nem, meg midnen, meg hogy hagyjon ezzel , dehát azt se merem mondani, hogy van barátom, mert akk meg ezzel jönne elő, hogy "na,hallom van barátja a lányodnak. le lettem koppintva". TUTI!! :S

annyit már mondjuk csináltam , hogy msn-en letiltottam,m er felvett. nem beszélek vele szívesen...

Mond meg anyukádnak, hogy nézze már meg azt a korkülönbséget, és hogy téged nagyon idegesít, gondolja már át!

-anyu nem azt szeretné, hogy "járjunk", mivel ő biztos úgy gondolja, hogy nem gondolja komolyan, érted... :S de én érzem, hogy tényleg bejövök neki... :/

részvétem és mond elneki h nem érdek téged ha uténa se hagy békén mond el hol laksz és talán be tudok segiteni

-köszönöm... :/

jóó:D szívesen venném segítségedet! ;)

Valami cselekedeted csak volt, hogy rád van állva. 30 évesen nem hiszem, hogy egy 16 éves "takonyra" bukna.

-ne3m csináltam semmit se vele, mivel először amikor találkoztunk (kb. 3-4 éve) , akkor is mondta anyu, hogy látta, hogy bejövök neki, a nézésén. de akkor még nem csinált semmit. tavayl vtam szintén uncsimmal meg velük B.füreden, de ott se csináltam semmit. hidegen hagyott mindig is! de már akk elkezdett rámszállni, de akk nem volt ennyire durva... de most, hogy megint találkoztunk, egyre nagyobb erőe kapott! :S

2011. júl. 20. 12:55
 13/23 A kérdező kommentje:
12:50___ hát lehet, hogy neki kéne szólnom, hogy felejtse el a dolgokat a srác, és szóljon neki, csak az a gáz, h az uncsim eléggé kelekótya. szóval ilyen széleltbélelt... lehet, hogy ezt is hülyéskedésnek venné, és úgy mondaná meg neki, aztán meg mégjobban beindulna a srác... és félek, hogy rosszabb lesz :/ ha meglátom, rendesen összeugrik a gyomrom, nem hülyéskedek! :SS
2011. júl. 20. 12:57
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudom mit csinálj akkor írj rám nyugodtan privátban és kitalálunk valamit, mert most nem jutt eszembe több ötlet. Meg ha van több info akkor könnyebb.
2011. júl. 20. 13:04
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Legyél vele bunkó.. komolyan! nálam ez mindig bejön, ha valaki olyan zaklat, akire nem vagyok kíváncsi.. innentől kezdve meg kit érdekel, hogy mit gondol rólad?! :)
2011. júl. 20. 13:10
 16/23 anonim ***** válasza:
Mondjuk aki rá van valakire kattanva és nem flörtöl akkor még lehet bunkó is akkor sem száll le olyan könnyen. Az ilyen jött ment alakok nem szeretik, ha bunkón viselkednek és lelépnek, de ő rákattant.
2011. júl. 20. 13:13
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Annyira fáj ez a "női gyengeség" ... Ez a modellvilág direkt célkeresztbe állítja a fiatal lányokat zaklatás kapcsán.

Szólj neki csábos mosollyal, hogy figyelj már, gyere csak ide és rúgd tökön izomból, akár többször is... de szem, orr, halánték, térd, tarkó... ezek is k.o. pontok. Aztán tedd hozzá, hogy ha ebből sem ért, akkor feljelented zaklatásért a rendőrségen. Ha normális, felfogja és lelép. Ha nem normális, akkor pedig a szép szó édes kevés lesz és irány a rendőrség.

Ne hagyd magad, könyörgöm, állj a sarkadra, ne törődj másokkal, téged irritál és zaklat, védd meg magad! Úgy fest más úgysem fog...

20L (aki küzdősportokat tanul és hülyét kap az ilyen esetektől...)

2011. júl. 20. 13:13
 18/23 anonim ***** válasza:
10%
20L én is imádom az ilyen nőket mint teXD Komolyan mit ér el a rendőrségen?? Ezt nem mondtad komolyan ugye?XD Most szétröhögöm magam^^ huh, ez jó volt:D Inkább a tökön rúgosdit:) de az se lehet mindenkinél alkalmazni, pl. én nem vagyok olyan hülye hogy egy lány tökön tudjon rúgni, föleg egy 16 éves kislány:) Én is sportoltam, jók is a reflekszeim, de hülye se vagyok hogy olyan közeli kontaktusba kerüljekXD Van eszem is:) Van annyi eszem, hogy nem véletlen hív magához közel még akár mosolyogva is:D Én tudom mikor kell közeledni egy lányhoz olyan közel:) Na de van akivel meglehet csinálni, biztos. A hülyékkelXD
2011. júl. 20. 13:23
 19/23 A kérdező kommentje:

okés, a bunságot megpróbálhatom!:)

20/L__: azért ne mondd, hogy ennyire okés és természetes, hogy így "tökön rúgdosok mindenkit", aki nem jön be és nem érti! o.O basszus, azért ennyire nem vagyok izé. és ez nem a "női gyengeség"... -.-" ez csupán normális viselkedés. meg aztán marha sokra mennék egy 204cm-es embernél én a szerény 165cm-emmel... nemde??!!

2011. júl. 20. 13:44
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Keress már rá arra hogy krav maga.

És ha velem valaki így szórakozna és nem értené meg első, második, sokadik alkalommal se, hogy nem akarok vele foglalkozni akkor én így adnék nyomatékot a szavaimnak. Velem nem is b.aszakodnak, pedig próbálkoztak már, mert én se vagyok nagydarab, aztán rögtön azt hiszik, hogy akkor csak azért mert felfújt lufikarjuk van, már akkora nagylegények...

De tudodmit, akkor szenvedj... én mondtam egy megoldást, ami nálam bevált, mert mint fenti hozzászólónk közölte, szerinte a rendőrséges megoldás úgysem jó.

2011. júl. 20. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!