Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom az alábbi cipőre azt mondja, hogy ribancos, mert magas, és nem vehetem meg. Szerintetek?
itt a probléma az, hogy miért néz ribancnak.
ugyanis aki nem ribanc, magassarkúban sem az, aki meg ribanc, az edzőcipőben is az.
a probléma, hogy szerinte ez nem így van. amúgy meg de.
mellesleg nézzünk egy titkárnőt, aki dolgozni megy, vagy egy ügyfélszolgálatost bankban. stb
A magassarkúról nem a ribanckodás kellene hogy eszébe jusson.
pláne hogy ráadásul nem is egy tűsarok a kérdés tárgya, hanem egy szandál.
magamból indultam ki és a bnőimből. az eddigi összes barátom közül senki de senki nem szólta abba bele hogyan öltözöm, max akkor amikor egy üzletben kinézett nekem pl egyik exem egy felsőt, pink színben, ami nekem nem tetszett, de ő azt mondta hidd el a pasik tudják igazán miben szép egy nő, és megvette nekem, utána meg a kedvenc felsőm lett, mert olyan puha pamutos és csinos tényleg.
és bnőimnél max ha kint van a mellük, akkor szól a párjuk. de nem és itt jön a lényeg: nem terrorizálva, nem zsarolva, nem ellentmondást nem tűrve lép fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!