Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom az alábbi cipőre azt mondja, hogy ribancos, mert magas, és nem vehetem meg. Szerintetek?
Hat szerintem nem ribancos, hanem otromba :)) Nekem egy ilyen telt talpu magassarku sem tetszik... az olyan a szexi szamomra aminek csak olyan kics vekony sarka van...
18/F
Semmi baj ezzel a cipővel. Mitől lenne ribancos?
Én sose szóltam bele, hogy a Kedves mit vesz a lábára. Ha kényelmes, hordja.
Szerintem aranyos cipő, bár nem venném fel, de nem olyan csúnya, és pláne nem r!bancos. Mitől az? A magas saroktól? Ennek még sarka sincs, ez csak egy magas talp, cuki, nyárias, flangálós.
És mi az, hogy nem veheted meg? Ugye nem engeded meg neki ezt a viselkedést? Ne engedd, hogy ebbe beleszóljon, ez bőven túlzás. Ha esetleg egy 150 centi magas, combig érő platform csizmát akarnál megvenni, akkor még megérteném, de ennél tök indokolatlan.
már most ott tartunk, szószerint, hogy a cipő vagy ő, döntsek!
én meg megírtam neki a cipő és te, és pont.
és ha egy cipő közénk tud állni, az nem is normális kapcsolat.
"mert 1 ribanc edzőcipőben is ribanc"
ez jól hangzik, majd bevetem ezt is :)
ha addig nem szakítunk ez miatt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!