Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom az alábbi cipőre azt mondja, hogy ribancos, mert magas, és nem vehetem meg. Szerintetek?
jelenleg a párom úgy veszi, hogy én dobtam őt egy cipő miatt
mindent kiforgat, hiszen én ilyet nem írtam neki.
dehogy KÉT napja ezen vitázunk, bennem kezd gyanús lenni, hogy ez a srác nem való komoly kapcs-ra.
tisztára elbizonytalanít.
ja nem
HÁROM napja ezen vitázunk...
nekem ez nem normális dolog.
a pasi nem gáz
extra helyes macho
csak uralkodni akar rajtam...
nem hordhatok szoknyát, kivágott felsőket, kötelezően vagyok barna hajú is a szőkéből.
a szandált már nem hagyom! elegem van, hogy egy öregnéni külsőt akar belőlem csinálni!
most meg arra élez ki mindent, hogy én a ribanc cuccokat választom helyette.
tehát ha bevágom, hogy vége, képes azt kihozni, hogy én ribancnak akarok öltözni és azért van vége, mert ő ezt nem tűri, de nekem erre van szükségem, ezért lépek le!
hogy kicsavarja
kezdem megutálni a saját barátomat...
tegnap bevallotta, hogy tényleg az a baja, hogy így majdnem alacsonyabb, mint én
jelenleg kiegyeztünk, hogy addig hordhatom, amíg nem találunk olyat, ami mindkettőnknek egyaránt tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!