Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom az alábbi cipőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom az alábbi cipőre azt mondja, hogy ribancos, mert magas, és nem vehetem meg. Szerintetek?

Figyelt kérdés

amúgy az enyém szandál, csak szandál képet nem találok, de valami ilyesmi

[link]

2011. júl. 19. 20:03
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

jelenleg a párom úgy veszi, hogy én dobtam őt egy cipő miatt

mindent kiforgat, hiszen én ilyet nem írtam neki.

dehogy KÉT napja ezen vitázunk, bennem kezd gyanús lenni, hogy ez a srác nem való komoly kapcs-ra.

tisztára elbizonytalanít.

2011. júl. 21. 15:31
 32/55 A kérdező kommentje:

ja nem

HÁROM napja ezen vitázunk...

nekem ez nem normális dolog.

2011. júl. 21. 15:33
 33/55 anonim ***** válasza:
Ááááá! Én is mindjárt sírnék ezen, ha senki nem látna! Ez a pasi kész katasztrófa! XDDDDD
2011. júl. 21. 16:20
 34/55 anonim ***** válasza:
26%
hát... a pasinak TÉNYLEG iszonyat gáznak kell lennie (bár amiket leírtál róla, azok alapján az), hogy helyette ezt a förtelmes lábbelit választottad XDXD de ha engem kérdezel, még jobban is jártál, ennek még talán haszna is lesz, tudod hordani pl
2011. júl. 21. 19:16
 35/55 A kérdező kommentje:

a pasi nem gáz

extra helyes macho

csak uralkodni akar rajtam...

nem hordhatok szoknyát, kivágott felsőket, kötelezően vagyok barna hajú is a szőkéből.

a szandált már nem hagyom! elegem van, hogy egy öregnéni külsőt akar belőlem csinálni!

2011. júl. 21. 19:23
 36/55 napietus ***** válasza:
92%
"nem hordhatok szoknyát, kivágott felsőket, kötelezően vagyok barna hajú is a szőkéből" én már ezek bármelyike, vagy akár az arra való utalás miatt is lapátra tettem volna.
2011. júl. 21. 19:42
 37/55 A kérdező kommentje:

most meg arra élez ki mindent, hogy én a ribanc cuccokat választom helyette.

tehát ha bevágom, hogy vége, képes azt kihozni, hogy én ribancnak akarok öltözni és azért van vége, mert ő ezt nem tűri, de nekem erre van szükségem, ezért lépek le!

hogy kicsavarja

kezdem megutálni a saját barátomat...

2011. júl. 22. 16:18
 38/55 anonim ***** válasza:
90%
Utáld is meg! Tipikusan viselkedik. Ma korlátozza a kinézeted, holnap hozzávág a falhoz. Nem normális, találsz tőle jobbat is. Nem lesz nehéz...
2011. júl. 22. 16:53
 39/55 chuckyhawk válasza:

Ez az!!!

Lázadj!! :D

2011. júl. 24. 16:34
 40/55 A kérdező kommentje:

tegnap bevallotta, hogy tényleg az a baja, hogy így majdnem alacsonyabb, mint én

jelenleg kiegyeztünk, hogy addig hordhatom, amíg nem találunk olyat, ami mindkettőnknek egyaránt tetszik.

2011. júl. 25. 12:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!